Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Peter Pellegrini prezentoval v Bruseli postoj v prípade voľby generálneho tajomníka NATO ako aj voľby na najvyššie posty v EÚ

Na neformálnom samite EÚ v Bruseli v rozhovoroch s lídrami iných štátov Peter Pellegrini, prezident SR jasne povedal, že “musíme najskôr hovoriť o prioritách a obsahu politiky EÚ na najbližšie obdobie a až potom o menách.” Rovnako prezentoval postoje v prípade voľby generálneho tajomníka NATO ako aj pri voľbe na najvyššie posty v EÚ. Slovensko […]
Menej ako 1 min. min.

Na neformálnom samite EÚ v Bruseli v rozhovoroch s lídrami iných štátov Peter Pellegrini, prezident SR jasne povedal, že “musíme najskôr hovoriť o prioritách a obsahu politiky EÚ na najbližšie obdobie a až potom o menách.”

Rovnako prezentoval postoje v prípade voľby generálneho tajomníka NATO ako aj pri voľbe na najvyššie posty v EÚ.

Slovensko podporí kandidatúru končiaceho holandského premiéra Marka Rutteho na post generálneho tajomníka NATO.

“Slovenská republika má jasnú predstavu, čo chce dosiahnuť a veríme, že sa nám podarí presadiť Maroša Šefčoviča do významnej funkcie komisára EÚ. Jeho profesionalita, odbornosť a sociálne hodnoty ho k tomu predurčujú, ” uviedol Pellegrini.

Celé vyjadrenie TU:

Príspevok Peter Pellegrini prezentoval v Bruseli postoj v prípade voľby generálneho tajomníka NATO ako aj voľby na najvyššie posty v EÚ je zobrazený ako prvý na tvotv.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie