Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PIATOK NA MIRRI V ŠPORTOVOM DUCHU Zdravie nie je samozrejmosť a je potrebné aktívne sa podieľať na jeho ochrane a udržiavaní. Na kvalitu zdravia vplýva …

🏃‍♀️ PIATOK NA MIRRI V ŠPORTOVOM DUCHU 🏃 🩵 Zdravie nie je samozrejmosť a je potrebné aktívne sa podieľať na jeho ochrane a udržiavaní. Na kvalitu zdravia vplýva mnoho faktorov a sedavé zamestnanie, ktoré v dnešnej dobe nie je ničím výnimočným, mu tiež veľmi neprospieva. 👣 Preto dnes ráno zamestnanci MIRRI vstali od počítačov a […]
Menej ako 1 min. min.

🏃‍♀️ PIATOK NA MIRRI V ŠPORTOVOM DUCHU 🏃

🩵 Zdravie nie je samozrejmosť a je potrebné aktívne sa podieľať na jeho ochrane a udržiavaní. Na kvalitu zdravia vplýva mnoho faktorov a sedavé zamestnanie, ktoré v dnešnej dobe nie je ničím výnimočným, mu tiež veľmi neprospieva.

👣 Preto dnes ráno zamestnanci MIRRI vstali od počítačov a rozhýbali svoje nohy – po schodoch vyšli všetkých 2️⃣6️⃣ poschodí Toweru. A výnimkou nebol ani náš minister Richard Raši. Tí súťaživejší si vyšliapali schody na čas a odskúšali si tak svoju „kondičku“.

💪 Hýbať sa však treba pravidelne, preto veríme, že táto aktivita sa našim zamestnancom zapáči a každý deň prejdú po schodoch aspoň pár poschodí.







Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie