Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PIRÁTSKE DOBRODRUŽSTVÁ V ŠKOLSKOM KLUBE DETÍ PRI ZŠ TAJOVSKÉHO

    Pod názvom Pirátske dobrodružstvá ponúkol Školský klub detí pri ZŠ J. G. Tajovského prázdninujúcim školákom množstvo nevšedných zážitkov.   Na deti čakalo 9 tajuplných, vzrušujúcich a zároveň bláznivých pirátskych dní odohrávajúcich sa v reálnom čase. Každý deň predstavoval jednu kapitolu príbehu na pirátskej mape, v ktorej deti plnili konkrétne úlohy.   Deti na […]
Menej ako 1 min. min.

 

 

Pod názvom Pirátske dobrodružstvá ponúkol Školský klub detí pri ZŠ J. G. Tajovského prázdninujúcim školákom množstvo nevšedných zážitkov.

 

Na deti čakalo 9 tajuplných, vzrušujúcich a zároveň bláznivých pirátskych dní odohrávajúcich sa v reálnom čase. Každý deň predstavoval jednu kapitolu príbehu na pirátskej mape, v ktorej deti plnili konkrétne úlohy.

 

Deti na pirátskych stanovištiach súťažili v športových disciplínach, zabávali sa logickými hrami a jednotlivé pirátske družstvá bojovali o zlatý poklad v truhlici. O živote pirátov, pirátskych plavidlách, nám pútavo porozprával a priniesol aj modely lodí modelár Ján Kováč.

 

Hry, súťaže, dobrodružstvo v jaskyni, v ZOO či v History parku, ale aj Pirátsku plavbu si počas dvoch týždňov prišlo užiť 130 chlapcov a dievčat. Na lodi Konstance pod vedením najväčšieho piráta vyplávali na svoju plavbu po rieke Morava (Baťov kanál), kde podľa mapy museli nájsť poklad ukrytý na ostrove.

 

Bodkou na záver bolo pristavenie čapovacieho autíčka pána Karola Hübnera na školskom dvore a „skoro bezodná“ limonáda.

 

Na pár dní sa z našich detí stali piráti a odnášajú si nezabudnuteľné zážitky a nové priateľstvá.

 

Veľké poďakovanie za odvedenú prácu patrí všetkým vychovávateľkám a pedagogickým asistentkám, ktoré sa podieľali na príprave Letnej činnosti.
 

 

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie