Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Píseň Mistři světa oslavuje naše hokejové vítězství. Na stadion nesměla kvůli jednomu slovu

Singl Mistři světa vznikal podle rappera s cílem stát se vítězným hitem. „Vždy, když vyhraje nějaký tým, hraje se píseň We Are the Champions od skupiny Queen. My jsme s kluky chtěli vytvořit něco českého, pro náš tým,“ řekl Orion v pořadu Nový den. ČTĚTE TAKÉ: Ve zlato jsem zpočátku nevěřil, říká Šlégr. Vyzdvihl správné rozhodnutí Hadamczika Sám prý […]
Menej ako 1 min. min.

Singl Mistři světa vznikal podle rappera s cílem stát se vítězným hitem. „Vždy, když vyhraje nějaký tým, hraje se píseň We Are the Champions od skupiny Queen. My jsme s kluky chtěli vytvořit něco českého, pro náš tým,“ řekl Orion v pořadu Nový den.

ČTĚTE TAKÉ: Ve zlato jsem zpočátku nevěřil, říká Šlégr. Vyzdvihl správné rozhodnutí Hadamczika

Sám prý příliš nadaný bruslař není, ale na hokej se dívá rád. Mezi národními hrdiny výběru trenéra Radima Rulíka má prý dokonce i několik kamarádů.

Během mistrovství světa ale hit jeho kapely v O2 areně nezazněl. A má to kuriózní důvod. „Chtěl jsem, aby ji na stadionu pustili, ale odepsali mi, že nemohou, protože v textu je slovo je*at,“ řekl rapper, který se minulou sobotu spolu s kapelou staral o show během akce MMA Oktagon 58 na fotbalovém stadionu v pražském Edenu.

„Pro nás to bylo něco zcela nového, nikdy jsme na tak velkém stadionu nehráli. Samozřejmě to nebyl náš koncert, lidé tam nepřišli kvůli nám, ale dostalo se nám skvělé odezvy,“ zhodnotil hudebník koncert, který si na stadionu pražské Slavie poslechlo přes 25 tisíc lidí.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Boom hokeje v Česku? Kroužek pro dítě vyjde na deset tisíc měsíčně, hraje se i o víkendech

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie