Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pivovar v Hurbanove odľahčí dopravu v meste | 18. jún 2024 | Tlačová správa

Hurbanovský pivovar, jeden z najvýznamnejších slovenských producentov piva, a jeho sladovňa, najväčšia v strednej Európe, urobili ďalší dôležitý krok k zlepšeniu kvality života obyvateľov Hurbanova a k ochrane životného prostredia. Spoločnosť Heineken, pod ktorú pivovar a sladovňa patria, investovala do dvoch rozsiahlych projektov, ktoré prinesú hmatateľné benefity pre región. Celé znenie: Dokument s väčším počtom […]
Menej ako 1 min. min.

Hurbanovský pivovar, jeden z najvýznamnejších slovenských producentov piva, a jeho sladovňa, najväčšia v strednej Európe, urobili ďalší dôležitý krok k zlepšeniu kvality života obyvateľov Hurbanova a k ochrane životného prostredia. Spoločnosť Heineken, pod ktorú pivovar a sladovňa patria, investovala do dvoch rozsiahlych projektov, ktoré prinesú hmatateľné benefity pre región.

Celé znenie:

Dokument s väčším počtom strán. Pre zobrazenie scrolovať.

 

Hurbanovský pivovar a sladovňa si aj vďaka týmto významným projektom posilnili svoje záväzky voči miestnej komunite a k ochrane zdravia a bezpečnosti miestnych obyvateľov. Je to ďalší krok v napĺňaní stratégie Načapuj si lepší svet, ktorá má za cieľ udržateľný rozvoj spoločnosti od zrnka jačmeňa až po pohár piva.

Fotogaléria






























CELÁ FOTOGALÉRIA

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie