Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pixelverse oznámil spustenie tokenu PIXFI

Pixelverse, vývojárska platforma zameraná na kryptohry s cyberpunkovou tematikou, oznámila spustenie tokenu PIXFI na The Open Network (TON). Tento krok je zameraný na podporu ich rýchlo rastúcej hry na Telegrame, PixelTap, ktorá kombinuje prvky klikacích hier a bojových hier. Spoločnosť Pixelverse, ktorá sa môže pochváliť viac ako 35 miliónmi hráčov a viac ako 10 miliónmi […]
Menej ako 1 min. min.

Pixelverse, vývojárska platforma zameraná na kryptohry s cyberpunkovou tematikou, oznámila spustenie tokenu PIXFI na The Open Network (TON). Tento krok je zameraný na podporu ich rýchlo rastúcej hry na Telegrame, PixelTap, ktorá kombinuje prvky klikacích hier a bojových hier.

Spoločnosť Pixelverse, ktorá sa môže pochváliť viac ako 35 miliónmi hráčov a viac ako 10 miliónmi sledovateľov na sociálnych sieťach, odhalila celkovú ponuku 5 miliárd PIXFI tokenov, ktoré sú podporené počiatočnou investíciou vo výške 5,5 milióna dolárov. Token $PIXFI bude slúžiť ako hlavný „gas token“ pre nákupy a upgrady v rámci hry.

V partnerstve s TON, Pixelverse plánuje predstaviť miliardy PIXFI tokenov svojim viac ako 10 miliónom fanúšikov na sociálnych sieťach a viac ako 35 miliónom hráčov PixelTap na Telegrame. Spoločnosť uviedla, že ich rozhodnutie pre partnerstvo s TON je zamerané na zvýšenie masového prijatia kryptomien medzi používateľmi.

PIXFI token bude mať viacero využití pre hráčov a vývojárov v rámci ekosystému Pixelverse, vrátane bojovania, tvorby, obchodovania a vývoja rozšírení hier. Spoločnosť Pixelverse investovala 5,5 milióna dolárov do distribúcie PIXFI a očakáva, že tento krok zmení pravidlá hry pre široké prijatie aplikácií Web3. S cieľom prechodu viac ako 100 miliónov hráčov z Web2 na Web3, Pixelverse dúfa, že tento krok bude kľúčovým momentom pre celý priemysel.

Podľa vyjadrení prevádzkového riaditeľa spoločnosti Pixelverse, @koritual, toto financovanie umožní spoločnosti globálnu expanziu a posilní ich pozíciu na trhu s kryptohrami. Spoločnosť tiež oznámila, že hráči budú prispievať k prosperujúcej herní ekonomike prostredníctvom nákupu a predaja štýlových doplnkov alebo chovu robotov prostredníctvom trhoviska Pixelverse. Vývojári budú potrebovať PIXFI tokeny na vytváranie mocných bojových robotov.

Pixelverse sľubuje, že ich cyberpunková hra nielenže sprístupní Web3 a urobí ho zábavným, ale tiež ponúkne používateľom možnosť skutočne vlastniť herné aktíva získané pomocou PIXFI tokenov. Hra PixelTap už dosiahla virálny úspech, s miliónmi denných používateľov, ktorí sa zapájajú do hry rôznymi spôsobmi.

Spoločnosť Pixelverse tiež uviedla, že spaľovanie PIXFI tokenov zvýši ich budúcu hodnotu. Oficiálne dokumenty Pixelverse odhalili, že mechanizmy ako spaľovanie znížia ponuku PIXFI tokenov v čase, aby udržali alebo zvýšili ich trhovú hodnotu.

Tento krok predstavuje významný míľnik pre Pixelverse a celý kryptoherný priemysel, keďže sa snaží zvýšiť prijatie kryptomien a Web3 aplikácií medzi širšou verejnosťou. Sľubuje vzrušujúcu budúcnosť pre hráčov a vývojárov, ktorí sa chcú zapojiť do tohto rýchlo sa rozvíjajúceho sektora.

Zdroj: cryptopolitan

Príspevok Pixelverse oznámil spustenie tokenu PIXFI je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie