Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Plastové eko poháre na City feste

Jednou z noviniek na tohtoročnom City feste bude aj vratný eko plastový pohár. Ten si budete môcť kúpiť v určenom stánku a pri odchode ho môžete v tomto stánku vrátiť do 24:00 hod. Cena tohto pohára bude 2 eurá, ktoré môžete, no nemusíte vrátiť. Vrátiť pohár bude možné v stánku, kde ste ho kúpili do 24:00 hodiny, pokiaľ bude […]
Menej ako 1 min. min.

Jednou z noviniek na tohtoročnom City feste bude aj vratný eko plastový pohár. Ten si budete môcť kúpiť v určenom stánku a pri odchode ho môžete v tomto stánku vrátiť do 24:00 hod.

Cena tohto pohára bude 2 eurá, ktoré môžete, no nemusíte vrátiť. Vrátiť pohár bude možné v stánku, kde ste ho kúpili do 24:00 hodiny, pokiaľ bude pohár nepoškodený. Tak ako tomu bolo napríklad na Festivale vína, kde sa takýmto spôsobom „požičiaval“ pohár na víno. Vratný pohár bude z ekologického plastu, pollitrový s mierkou na 2 dcl, 3 dcl, a 5 dcl, s grafikou mestských podujatí zo Žiaru nad Hronom.  Do plastového pohára vám v stánku načapujú pivo, kofolu či iný nápoj. „Našim cieľom je znížiť množstvo plastového odpadu počas našich kultúrnych podujatí,“ uviedla riaditeľka MsKC Michaela Pribilincová a dodala, že City fest je prvým podujatím, kde sa bude čapovať do tohto vratného pohára. „Ďalším podujatím bude Beer fest a všetky, kde bude možné tento pohárik využiť. Žiarčania či návštevníci nášho mesta si ho budú môcť kúpiť aj v Infocentre v Mestskom kultúrnom centre,“ dodala Pribilincová.

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie