Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Plaveckí majstri z klubu Orca

Počas predĺženého víkendu 7. – 9. júna v olympijskom komplexe X-Bionic v Šamoríne na Majstrovstvách SR Open a juniorov sa kvalifikovali a s hrdosťou im vlastnou úspešne reprezentovali Michalovce naši plavci Jakub Kolesár a Marína Marcinová. 16-ročný Jakub Kolesár vyplával 1.miesto a titul majster SR v kategórii ml. juniorov v disciplíne 50m voľný spôsob. Postúpil […]
Menej ako 1 min. min.

Počas predĺženého víkendu 7. – 9. júna v olympijskom komplexe X-Bionic v Šamoríne na Majstrovstvách SR Open a juniorov sa kvalifikovali a s hrdosťou im vlastnou úspešne reprezentovali Michalovce naši plavci Jakub Kolesár a Marína Marcinová.

16-ročný Jakub Kolesár vyplával 1.miesto a titul majster SR v kategórii ml. juniorov v disciplíne 50m voľný spôsob. Postúpil do poobedného A finále v kategórii OPEN z celkového počtu 90 plavcov vo veku 15 – 24 rokov medzi 8 najrýchlejších mužov Slovenska. Vo finále dohmatol na fantastické štvrté miesto. Žiaľ, pre chorobu do ďalších disciplín nenastúpil.

Mari Marcinová mala v tomto smere viac šťastia. Pre Michalovce vyplávala druhé miesto a titul vicemajsterka SR v disciplíne 100 m motýlik v novom osobnom rekorde. Ďalej 3. miesto 100m voľný spôsob, 4. miesto 50m motýlik a 4. miesto 200m motýlik v nových osobných maximách. Ďakujeme za skvelú reprezentáciu.

Katarína Hamadejová

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie