Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Plážové kúpalisko v Banskej Bystrici otvoria už túto sobotu, návštevníkov čaká niekoľko noviniek

V lete plážové kúpalisko a v zime areál zimných športov navštívia každoročne tisíce návštevníkov.
Menej ako 1 min. min.

30.5.2024 (SITA.sk) – Banskobystrické plážové kúpalisko Aqualand chcú otvoriť už v sobotu 1. júna. Ako pre agentúru SITA uviedol prevádzkovateľ mestského kúpaliska Juraj Sninský, termín oficiálneho otvorenia je stanovený na sobotu o 10:00. Pre návštevníkov obľúbeného kúpaliska v meste si pre letnú sezónu 2024 pripravili aj niekoľko noviniek.

Modernizácia aj nová detská zóna

„Zmodernizovali sme detské bazény – celé okolie detských bazénov je vyložené novou zámkovou dlažbou a novými bazénovými mriežkami. Pribudla nová detská zóna s ihriskami so šmýkačkami, hojdačkami, pieskoviskami a s množstvom detských atrakcií,“ popísal Sninský s tým, že pre deti bude otvorený aj špecializovaný bufet s jedlami, nápojmi a pochutinami.

O zábavu pre deti sa prostredníctvom rôznych aktivít bude starať tím animátorov. Novinky pribudli aj v ďalších sektoroch. V sektore junior sú to kryté priestory teplých spŕch pri plaveckom bazéne a v sektore senior tiež kryté sprchy s teplou vodou nad minerálnym bazénom.

Využíva sa takmer celý rok

Plážové kúpalisko pri mestskej plavárni je v meste pod Urpínom jedinečným areálom v blízkosti centra. Využíva sa na voľnočasové a športové aktivity takmer celý rok.

V lete plážové kúpalisko a v zime areál zimných športov navštívia každoročne tisíce návštevníkov. Areál má od roku 2007 na tridsať rokov s ročným nájmom 33,19 eur od mesta prenajatý spoločnosť Aqualand Slovakia, s. r. o., ktorej jediným spoločníkom a konateľom je Juraj Sninský.

Viac k témam: Aqualand Slovakia, Letná sezóna, mestské kúpalisko, plážové kúpalisko
Zdroj: SITA.sk – Plážové kúpalisko v Banskej Bystrici otvoria už túto sobotu, návštevníkov čaká niekoľko noviniek © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie