Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Plné alebo úzke? Vyberte si pery najviac podobné tým vašim a spoznáte sa lepšie

14.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív shutterstock/Achmad Yuge). Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo vaše pery vyzerajú tak, ako vyzerajú? Nemáme vplyv na to, s čím sa narodíme, no ich tvar úzko súvisí s našou povahou. Pozrite sa do zrkadla a uvidíte, čo o vás hovoria vaše pery. Čo naznačuje tvar pier? Dozviete […]
Menej ako 1 min. min.

14.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív shutterstock/Achmad Yuge).

Premýšľali ste niekedy nad tým, prečo vaše pery vyzerajú tak, ako vyzerajú? Nemáme vplyv na to, s čím sa narodíme, no ich tvar úzko súvisí s našou povahou. Pozrite sa do zrkadla a uvidíte, čo o vás hovoria vaše pery.

Čo naznačuje tvar pier? Dozviete sa o sebe viac.
Foto: súkromný archív shutterstock/Achmad Yuge

Pravidelne sa pozeráme do zrkadla a nanášame lesk na pery. Nikdy sa však nezamýšľame nad tým, čo znamená ich tvar. Ukazuje sa, že šírka pier, výraznejší amorov oblúk a viditeľná asymetria nie sú náhodné. Prezrádzajú určitú črtu svojej majiteľky. Pozrite sa na obrázok a vyberte si pery, ktoré sú najviac podobné tým vašim. Nezabudnite brať nasledujúci popis so štipkou soli.

Čo naznačuje tvar pier? Dozviete sa o sebe viac

Vyzerajú vaše pery ako tie označené číslom 1? Ste odvážny a energický človek. Ste všade a šírite okolo seba pozitívnu auru. Vaši priatelia si myslia, že ste klebetník. Spontánnosť je vaše druhé meno.

Vybrali ste si pery číslo 2? Ste hanblivá a tajná. Najlepšie sa cítite doma alebo v kruhu blízkych priateľov. Nie ste však párty typ, máte radšej večer s dobrou knihou.

Ak máte pery číslo 3, ste impulzívna a máte horúcu povahu. Vo vzťahu ste vášnivá a dokážete šialene milovať. Ste veľmi oddaná a to isté očakávate aj od svojho partnera.

POZRITE TIEŽ AJ: Test osobnosti: Vyberte si rastlinu a zistite svoje životné ciele

Tvar pier a charakter ženy. Objavte skrytú črtu svojej osobnosti

Ste vlastníkom pier číslo 4? Máte ostrý jazyk. Ste úprimná a aj priama. Nerada sa hádate a viete, že pravda je vždy lepšia ako lož.

Vyzerajú vaše pery ako číslo 5? Priatelia sú pre vás veľmi dôležití. Vždy sa môžu spoľahnúť na vašu pomoc a dobrú radu. Ste živá stránka, ktorá dokáže každého rozveseliť. S vami nie je nuda.

Máte rovnaké pery ako číslo 6? Ste uzavretý a nedôverčivý človek. K novým známym pristupujete s veľkým odstupom a trvá dlho, kým sa rozhodnete niekomu otvoriť.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Psychotest: Vyberte si ovocie a skontrolujte, ktoré vaše vlastnosti odpudzujú iných ľudí

Ste extrovert alebo introvert? Tento obrázok vám povie pravdu. Čo vidíte ako prvé?

The post Plné alebo úzke? Vyberte si pery najviac podobné tým vašim a spoznáte sa lepšie appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie