Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pnutie v KDH? Výmenu Holečkovej musia vysvetliť voličom, vraví expert. Manažerské rozhodnutie, reaguje strana

U Kresťanských demokratov prišlo uprostred tohto týždňa k zásadnej výmene, ktorá odstavila jedno z najvýraznejších mien hnutia – Martinu Holečkovú. „V poslaneckom klube KDH nastala personálna zmena. Po dohode v klube sa novým predsedom poslaneckého klubu KDH stal Igor Janckulík a podpredsedom klubu Marián Čaučík,“ znelo suché oznámenie od ich tlačového oddelenia. Košickú kliniku „ratujú“ ľudia cez […]
Menej ako 1 min. min.

U Kresťanských demokratov prišlo uprostred tohto týždňa k zásadnej výmene, ktorá odstavila jedno z najvýraznejších mien hnutia – Martinu Holečkovú. „V poslaneckom klube KDH nastala personálna zmena. Po dohode v klube sa novým predsedom poslaneckého klubu KDH stal Igor Janckulík a podpredsedom klubu Marián Čaučík,“ znelo suché oznámenie od ich tlačového oddelenia.

Košickú kliniku „ratujú“ ľudia cez zbierku, podmienky sú katastrofálne. Čo na to hovorí Dolinkovej rezort?

Holečková sa pre médiá momentálne nevyjadruje, aktuálne nebola prítomná ani na rokovaniach v Národnej rade. Vzhľadom na výmenu nechala na sociálnych sieťach len krátky status. 

„Dnešným dňom končím ako predsedníčka poslaneckého klubu KDH. Ďakujem poslancom KDH za možnosť robiť túto prácu a ďakujem tiež všetkým, ktorí pri mne počas tohto obdobia stáli a podporovali ma,“ uviedla s tým, že netúži po stoličkách alebo funkciách.

Táto zmena vzbudila otázky, keďže Holečková hýrila od volieb aktivitou. Výrazná bola nielen na sociálnych sieťach, ale aj v parlamente.

Bez vysvetlenia

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 67% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie