Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Po horúčke prišlo schladenie. Investorov momentálne viac lákajú akciové trhy, myslí si analytik

Kryptomenová horúčka sa v prvej polovici tohto roka rozhorela naplno, čo vyvrcholilo marcovým historickým maximom bitcoinu na cene necelých 74-tisíc dolárov za jednu digitálnu mincu. Následne sa jeho hodnota začala hýbať dynamickejšie oboma smermi. Nad 70-tisícovú hranicu sa najväčšia kryptomena pozrela opäť ešte začiatkom júna, zvyšok prvého letného mesiaca však na trh priniesol výraznejšie schladenie. Napriek […]
Menej ako 1 min. min.

Kryptomenová horúčka sa v prvej polovici tohto roka rozhorela naplno, čo vyvrcholilo marcovým historickým maximom bitcoinu na cene necelých 74-tisíc dolárov za jednu digitálnu mincu. Následne sa jeho hodnota začala hýbať dynamickejšie oboma smermi. Nad 70-tisícovú hranicu sa najväčšia kryptomena pozrela opäť ešte začiatkom júna, zvyšok prvého letného mesiaca však na trh priniesol výraznejšie schladenie.

Napriek tomu, že od začiatku roka je stále v pluse o viac ako 40 percent, bitcoin sa počas júna oslabil o približne 6,5 percenta a od svojho vrcholu je nižšie o približne 10-tisíc dolárov. Trhová dvojka ethereum klesla o viac ako osem percent a ešte hlbšie do červených čísiel zamierili aj ďalšie virtuálne meny z prvej desiatky ako solana či cardano, a to o viac ako 10 percent.

Investorov môžu viac lákať akcie

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 80% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie