Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PO ROZHOVORE S ROSTASOM DANNY KOLLAROVI YOUTUBE ZMAZAL CELÝ KANÁL (Celý rozhovor)

V sobotu 1. júna 2024 sledovalo viac ako 4000 divákov priamy prenos rozhovoru z bratislavského štúdia zvtv a londýnskeho štúdia DKX. Takmer trojhodinové video malo nesmierny ohlas a stovky nadšených komentárov, ktoré zhodne označovali rozhovor ako najlepší zo všetkých doterajších rozhovorov Dany Kollara. Rostasa drvivá väčšina ľudí počas livestreamu ako aj po ňom posielala ako […]
Menej ako 1 min. min.

V sobotu 1. júna 2024 sledovalo viac ako 4000 divákov priamy prenos rozhovoru z bratislavského štúdia zvtv a londýnskeho štúdia DKX. Takmer trojhodinové video malo nesmierny ohlas a stovky nadšených komentárov, ktoré zhodne označovali rozhovor ako najlepší zo všetkých doterajších rozhovorov Dany Kollara. Rostasa drvivá väčšina ľudí počas livestreamu ako aj po ňom posielala ako svojho favorita do Europarlamentu.

Za necelých 24 hodín toto mimoriadne video videlo 40 000 ľudí a nárast sledovanosti exponenciálne rástol. YouTube ho do 24 hodín zmazal.

Z.Čaputová bola vo februári 2024 v centrále Google aj s tímom okolo J.Godu, kde sa v San Franciscu stretla s viceprezidentkou YouTube Leslie Millerovou. Na tomto stretnutí dohodla prísnejší cenzorský dohľad nad Slovenskom a rozšírenie kompetencií vymazávať nepohodlné platformy.

Progresívci majú v rukách všetky sociálne siete ako YouTube, Facebook, Instagram ale takmer celý online priestor vrátene Wikipedia v rukách CIA, kde koordinovane neumožňujú slobodu slova a slobodný prístup k informáciám.

Bezprostredne po vymazaní YouTube kanála po rozhovore s T.E.Rostasom sa k situácii posmešne vyjadril Jaroslav Naď, ktorý je jedným z členov tejto koordinovanej skupiny:

„Ako je možné, že to urobili teraz, keď je pri moci FicoVláda?“

Naď celkom priehľadne odhaľuje korporátnu povahu dohľadu nad informáciami, ktorá je nad vládami jednotlivých národných štátov. Taktiež isto počas „FicoVlády“ vtrhlo aj ideokomando protiextrémistického oddelenia NAKA so samopalmi k Rostasovi domov a hodili to na vtedajšiu Ficovi vládu. Toto oddelenie v skutočnosti ovládajú štruktúry zahraničných spravodajských služieb, čo okrem množstva informácií zaznelo aj v takmer trojhodinovom rozhovore s T.E.Rostasom.

Ten k uvedeným skutočnostiam dodáva:

„Dlhé roky je všeobecne známe, že pre progresívne úderky je Rostas persona non grata No.1. Je však katastrofa, že súčasná vláda nie je schopná ani po takej tragédii, akou je atentát na premiéra, prijať s okamžitou platnosťou také opatrenia, aby v spoločnosti Google, pod ktorú YouTube patrí, vyjednala jasné podmienky, kde YouTube a korporácie nebudú mať oprávnenia zasahovať do slobodných volieb na Slovensku a odstraňovať pre nich nepohodlné stanoviská a postoje politikov kandidujúcich do Európskeho parlamentu. Spolu s tým musia zabezpečiť slobodu slova všetkým občanom Slovenska. Upozorňujem na to predovšetkým Róberta Kaliňáka aj Erika Kaliňáka, ktorí majú a musia mať v rukách aj kybernetickú a informačnú bezpečnosť Slovenskej republiky. Konajte! V opačnom prípade vypnú aj vás a na Slovensku sa môže spustiť infochaos, ďalšie atentáty a občianska vojna!“

D.Kollár k situácii ohľadne zmazania jeho kanála po rozhovore s T.E.Rostasom dodáva:

„Môj kanál vypli 5 dní pred voľbami. Ak toto nie je pre vás signál, aby ste išli voliť proti cenzúre, tak už potom nič.“

CELÉ VIDEO S T.E.ROSTASOM A JEHO EXPLOZÍVNY OBSAH MÔŽETE VIDIEŤ TU:

 

Zdroj: ZEM&VEK

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie