Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Po ruskom vzdušnom útoku na Černihiv hlásia mŕtvych aj ranených. Na mieste sú záchranári

Po ruskom vzdušnom údere na severoukrajinské mesto Černihiv sú mŕtvi a zranení, oznámil dnes ráno na platforme Telegram šéf správy Černihivskej oblasti Vjačeslav Čaus. Presnejšie informácie o obetiach bezprostredne neuviedol. Podľa starostu mesta Oleksandra Lomaka Rusi zasiahli “objekty sociálnej infraštruktúry” a na mieste zasahujú záchranári. Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael, […]
Menej ako 1 min. min.

Po ruskom vzdušnom údere na severoukrajinské mesto Černihiv sú mŕtvi a zranení, oznámil dnes ráno na platforme Telegram šéf správy Černihivskej oblasti Vjačeslav Čaus. Presnejšie informácie o obetiach bezprostredne neuviedol.

Podľa starostu mesta Oleksandra Lomaka Rusi zasiahli “objekty sociálnej infraštruktúry” a na mieste zasahujú záchranári.

Poľsko musí zlepšiť protivzdušnú obranu, aby bolo bezpečné ako Izrael, vyhlásil Tusk

“V Černihive sú počuť výbuchy,” uviedla ráno na Telegrame verejnoprávna stanica Suspilne. Podľa serveru RBK-Ukrajina miestne médiá informovali o najmenej troch explóziách v tejto oblastnej metropole, ktorá sa nachádza len niekoľko desiatok kilometrov od hraníc s Ruskom a Bieloruskom.

Ukrajinské úrady dnes ráno vyhlásili poplach varujúci pred hrozbou ruských vzdušných útokov v mnohých oblastiach na severe aj v centrálnej časti krajiny. Neskôr sa sirény rozozneli aj v ďalších regiónoch, vrátane tých ležiacich na juhu.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie