Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Po slavném moderátorovi a lékaři se slehla zem. BBC zveřejnila poslední stopy k jeho nalezení

Sedmašedesátiletý moderátor, známý z pořadů stanice BBC The One Show a This Morning, byl naposledy spatřen, když se ve středu ve 13:30 místního času (12:30 SELČ) vydal na pěší túru podél pobřeží. Jeho manželka, doktorka Clare Baileyová, zalarmovala úřady poté, co se do 19:30 místního času nevrátil. Nedaří se ho najít už čtvrtý den. ČTĚTE […]
Menej ako 1 min. min.

Sedmašedesátiletý moderátor, známý z pořadů stanice BBC The One Show a This Morning, byl naposledy spatřen, když se ve středu ve 13:30 místního času (12:30 SELČ) vydal na pěší túru podél pobřeží. Jeho manželka, doktorka Clare Baileyová, zalarmovala úřady poté, co se do 19:30 místního času nevrátil. Nedaří se ho najít už čtvrtý den.

ČTĚTE TAKÉ: Drama v pražském metru. Mladík vytáhl pistoli na jiného pasažéra, incident zachytily kamery

Poslední stopou je kamerový záznam pořízený asi 20 minut poté, co odešel na túru. Na záznamu má v ruce černý deštník, kterým se zřejmě kryje před sluncem, a zdá se, že je v dobré formě a stabilně chodí. Jeho kroky míří ke skalnatým kopcům ve vesnici Pedi, poznamenala zpravodajská stanice BBC.

Právě u pahorků probíhá pátrání, které však znesnadňuje tamní skalnatý terén. Řecká policie sdělila deníku The Guardian, že se do rozsáhlého pátrání po Mosleym na odlehlém ostrově v Egejském moři zapojil vrtulník a speciálně vycvičení psi. „Hledají ho všechny možné služby,“ řekl policejní velitel, který dohlíží na operaci. „Pracujeme s předpokladem, že ho mohlo postihnout horko, že mohl uklouznout a spadnout třeba z výšky. V tuto chvíli není nic vyloučeno,“ dodal.

Do pátrání se zapojila také jeho manželka a britští přátelé. Později na ostrov dorazily i jeho čtyři děti.

Mosley je sloupkařem bulvárního deníku Daily Mail a natočil řadu dokumentárních filmů o dietě a cvičení, včetně pořadu na Channel 4 Michael Mosley: Who Made Britain Fat? Podílel se také na seriálu BBC Trust Me, I’m a Doctor. Šest týdnů žil s tasemnicí ve střevech pro dokument Infested! Living With Parasites (Život s parazity) na BBC. Mosley se také zasloužil o rostoucí popularitu diety 5:2, která spočívá v tom, že lidé dva dny v týdnu drží půst, aby zhubli. Britská lékařská asociace ho již dříve jmenovala „lékařským novinářem roku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rozsáhlé pátrání a strach v USA. Z vězení uprchli odsouzení, hledají nocleh. Místní se bojí

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie