Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Po trapných manipulacích mainstreamu již dokonce americká CNN přiznala, že lhal zejména Biden (video)

Jak jsem vás zde upozornila již pár hodin po debatě, tak Trumpův tým si vedl „fact check“ stránky – tedy ověřoval výroky Bidena a uváděl je v přímém přenosu na pravou míru. Už záhy po odvysílání bylo na stránkách Bidenových lží tolik, že by vydaly na velmi dlouhý článek, takže jsem zde přinesla jen několik […]
Menej ako 1 min. min.

Jak jsem vás zde upozornila již pár hodin po debatě, tak Trumpův tým si vedl „fact check“ stránky – tedy ověřoval výroky Bidena a uváděl je v přímém přenosu na pravou míru.

Už záhy po odvysílání bylo na stránkách Bidenových lží tolik, že by vydaly na velmi dlouhý článek, takže jsem zde přinesla jen několik málo příkladů.

Bylo samozřejmě patrné, že také Trump si v debatě vymýšlí. Pokud sledujete americkou politiku skutečně pozorně, pak vám při debatě nemohly uniknout lži z obou stran.

Nicméně v případě Trumpa šlo více o nadsazování, u Bidena o účelové lži. Nyní dokonce i s demokraty vysoce spřízněná americká CNN přinesla pravdu a ukázala, jak moc si Biden během debaty vymýšlel.

To je zcela jiný přístup, než jaký jsme mohli vidět u našeho vždy silně manipulativního mainstreamu. Pokud jste nahlédli na hodnocení v jakémkoli našem mainstreamu, pak vám to nemohlo ujít.

Systémová média – všechna téměř slovo od slova jako přes kopírák – šířila následující: „Biden byl slabý, Trump lhal.“

Proto je velmi zajímavé, že právě levicově-liberální televize CNN, hlásná trouba globalistů, rozebrala Joea Bidena v důsledku katastrofální debaty před americkými prezidentskými volbami.

Biden vypadal po celou dobu dezorientovaný, odpovídal nesouvisle a nesrozumitelně a zdálo se, že mnoha tématům nerozumí nebo je zapomíná uprostřed věty. Starý muž je zjevně dementní, ale stále je světu prezentován svými podporovateli a loutkáři.

Zatímco téměř všechna evropská média sledovala předem stanovenou linii, že Biden byl pouze slabý, ale zlý Donald Trump lhal, jak debata, tak CNN dokázaly, že to byl zejména Biden, kdo zazářil svými nepravdivými výroky.

To, že zejména globalističtí politici zcela bezostyšně lžou a nechávají tyto lži šířit koupenými novináři, není žádná novinka. Skutečnost, že i tato média nyní svoji modlu opouštějí, naznačuje, že Biden může být brzy skutečně vyhozen.

Právě jeho voličská základna je ta, která CNN sleduje a tyto informace přispějí k dalšímu poklesu preferencí. To konečně nakopne i skutečnou hlavu demokratů – Obamu, aby přestal svoji demencí trpící loutku nadále podporovat.

Níže můžete vidět devět lží amerického prezidenta Joe Bidena, který je stále ve funkci a byl zvolen za sporných okolností:

Biden tvrdil, že je jediným prezidentem, během jehož funkčního období nemuseli nikde na světě zemřít vojáci. Ve skutečnosti zemřelo 13 vojáků při zpackané evakuaci z Afghánistánu (výbuch teroristy) a další tři zemřeli nedávno na Blízkém východě.

Kolik jich zemřelo na Ukrajině poté, co naoko odešli z armády, aby tam pak nastoupili jako žoldáci, se můžeme jen dohadovat. Ministerstvo obrany také potvrdilo, že celkem dost amerických vojáků zemřelo při různých nehodách.

Ve skutečnosti to byl nakonec Donald Trump, kdo v posledních desetiletích jako jediný americký prezident nezačal ve světě žádnou válku.

Následovala série nepravdivých výroků o americkém zdravotnickém systému, kde se dopustil závažných chyb – zaměnil si 15 a 35 dolarů za inzulín a 200 a 2 000 dolarů za léky.

I lživé prohlášení, že za jeho vlády přišlo do USA méně nelegálních imigrantů než za Trumpa, levicová CNN přiznala. Ve skutečnosti do USA proudí miliony ilegálů a způsobují masivní sociální napětí. Za celé Bidenovo volební období jich mělo být něco přes 10 milionů.

Nezaměstnanost v USA za Bidena rychle vzrostla. Aby to Biden zamaskoval, směle tvrdil, že nezaměstnanost byla při nástupu do úřadu 15 procent – ​​ve skutečnosti se ujal úřadu po Trumpovi s nezaměstnaností pouhých 6 procent. V poměru k populaci Spojených států jde o brutální pokus o podvádění veřejnosti.

Biden také tvrdil, že Donald Trump by chtěl zrušit už tak velmi špatné sociální zabezpečení lidí v USA, což je jasná lež. Lhal také o daních z příjmu amerických miliardářů.

Období Covidu bylo také součástí lží dementního prezidenta USA. Tvrdil, že Trump vyzval Američany, aby si dali injekce bělidla – opět šlo o manipulativní lež…

 

Whoa! CNN just took Biden to the woodshed with this savage fact check of his debate performance. Who made the call to finally take Joe out? #DebateFail #Debate2024 pic.twitter.com/a9qnMFljnQ

— WorldNetDaily (@worldnetdaily) June 28, 2024

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie