Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Po upečení vždy robím jednu vec s vafľami. Sú lepšie ako z dovolenky. Krásne chrumkajú

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstocô/EllyGri). Vafle sa dajú pripraviť na mnoho spôsobov, ale keď ich robíme doma, často sa nám nepodarí pripraviť ich tak, ako keď si ich kúpime na dovolenke pri mori alebo v horách. Všetko kvôli jednej chybe. Ako pripraviť dokonale chrumkavé vafle? Vysvetľujeme. Ako pripraviť dobré vafle? Foto: shutterstocô/EllyGri Vafle […]
Menej ako 1 min. min.

7.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstocô/EllyGri).

Vafle sa dajú pripraviť na mnoho spôsobov, ale keď ich robíme doma, často sa nám nepodarí pripraviť ich tak, ako keď si ich kúpime na dovolenke pri mori alebo v horách. Všetko kvôli jednej chybe. Ako pripraviť dokonale chrumkavé vafle? Vysvetľujeme.

Ako pripraviť dobré vafle?
Foto: shutterstocô/EllyGri

Vafle sa spájajú s letom a dovolenkou. Milujú ich deti aj dospelí. Mnoho ľudí si ich pripravuje aj doma, ale nie vždy sa podaria tak, ako by mali. Ako dosiahnuť, aby boli vnútri mäkké a zvonka chrumkavé? Vyskúšajte tento trik a nebudete ľutovať.

Čo dodáva vafliam chrumkavosť? Urobte to po upečení a vyjdú dokonale

Tradičné vafle sa podávajú so šľahačkou a ovocím. Ako polevu môžete použiť aj sladké dresingy alebo džem. Recept je jednoduchý, ale aj napriek tomu sa nie vždy podaria. Prečo?

Tajomstvo chrumkavých vaflí spočíva v tom, že ich po upečení vyklopíte na mriežku. Mnohí tento krok vynechávajú a po vybratí vaflí zo stroja ich položia na tanier a pustia sa do ich konzumácie. To je chyba, pretože je dobré ich po upečení položiť na mriežku a niekoľko minút počkať. To umožní, aby sa z cesta odparila vlhkosť a aby sa upečený výrobok nestal gumeným a lepkavým.

Ako pripraviť dobré vafle? Banálny recept na chrumkavé vafle. Chutia božsky

Tento recept na kefírové vafle je jednoduchý a vždy vyjde.
Foto: súkromný archív, Pixabay/muss_das_so

Receptov na vafle je veľa, ale tento recept na kefírové vafle je jednoduchý a vždy vyjde. Vyskúšajte ho a už nikdy ich nebudete robiť iným spôsobom. Potrebujete:

hrnček pšeničnej múky

hrnček kefíru,

stredne veľké vajce,

3 lyžice práškového cukru,

2 lyžice cukru,

2 PL oleja,

čajová lyžička prášku do pečiva.

Do misky preosejte múku a pridajte prášok do pečiva, potom prilejte kefír. Premiešajte a pridajte oba cukry a vajce. Najlepšie je zmes premiešať mixérom, potom bude cesto bez hrudiek. Keď máte jednotnú konzistenciu, pridajte olej, premiešajte a na chvíľu odložte. Pred vložením cesta zľahka vymastite vaflovač. Smažte, kým nie sú vafle zlatohnedé.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pridajte na konci smaženia. Tento chlieb vo vajíčku je majstrovské dielo

Keď toto občerstvenie zmizne z tanierov, svokrovci budú prosiť o ďalšie. Chuť a vzhľad vám vyrazia dych

The post Po upečení vždy robím jednu vec s vafľami. Sú lepšie ako z dovolenky. Krásne chrumkajú appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie