Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Po zveřejnění nabídky na přestěhování do Ruska se ozvalo prvních 17 britských občanů

Jistě většině z vás neunikla informace, která byla zveřejněna i na mainstreamu, kdy Putin veřejně nabídl lidem ze Západu, kterým vadí stále silněji se prosazující woke agenda, možnost přestěhování do Ruska. I přesto, že je globalistická agenda prosazována po celém světě, tedy Rusko nevyjímaje, tak zejména západoevropské země, USA a Kanada jsou navíc plně v […]
Menej ako 1 min. min.

Jistě většině z vás neunikla informace, která byla zveřejněna i na mainstreamu, kdy Putin veřejně nabídl lidem ze Západu, kterým vadí stále silněji se prosazující woke agenda, možnost přestěhování do Ruska.

I přesto, že je globalistická agenda prosazována po celém světě, tedy Rusko nevyjímaje, tak zejména západoevropské země, USA a Kanada jsou navíc plně v zajetí wokismu, který se šíří západním světem jako mor.

Tato politika se však některým zemím – včetně Ruska – úspěšně vyhýbá.

Progresivismus je samozřejmě pro zastánce konzervativních hodnot a tradic doslovnou zhoubou a v kombinaci s pokračující výměnou obyvatel již vede stále více lidí k úvahám o útěku do země, kde se tato agenda nemá šanci ujmout.

Takových zemí je ve světě  víc, nicméně ne každá nabízí možnost azylu pro odpůrce progresivistické politiky.

Jde zejména o konzervativce, kterým vadí nekončící LGBTQI a trans propaganda, vymývání mozků dětem, protibělošský rasismus, cenzura starých knih i filmů, které neodpovídají politicky korektnímu „woke“ smýšlení a dvojí metr, jaký můžeme vidět právě ve Velké Británii, kde jsou zastánci konzervativních hodnot a odpůrci islamizace systémem stále tvrději napadáni.

Mnohde se ke všemu výše uvedenému přidává i potlačování křesťanství, případně jeho přeměna v jakousi obdobu „woke“ agendy v Bergogliovském stylu.

Pro mnohé Západoevropany, Kanaďany či Američany je již tato agenda natolik obtěžující a zničující, že jsou ochotni odejít kamkoli, kde jí nebudou každodenně obtěžováni.

A mnohým jde i o jejich potomky, kteří prochází ve školách stále brutálnější propagandou, aktuálně míří na děti zejména trans agenda.

Právě výše uvedená politika je hlavním důvodem, proč se již Putinova nabídka setkala s příznivou reakcí.

Britské rodiny prchají z „woke“ Západu, aby přijaly „tradiční ruské hodnoty“ v rámci přesídlovacího programu, tvrdí Kreml.

Moskva oznámila, že 17 lidí se již spojilo s ruskými diplomaty, aby se zeptali na Putinova zrychlená povolení k pobytu.

Ruský vůdce nedávno přepracoval národní imigrační zákony, aby přilákal lidi ze Západu, aby přišli do jeho vlasti a zachránili se před „destruktivními neoliberálními ideologickými postoji.“

Řekl, že nabízí „humanitární pomoc lidem, kteří sdílejí tradiční ruské duchovní a morální hodnoty.“

Po tomto oznámení se do programu přihlásilo 17 lidí ze Skotska, pouhých 10 dní po zveřejnění nabídky, uvádí Kremlem provozované médium Mash.

Dosud nebyly poskytnuty žádné údaje o potenciálních odchodech prostřednictvím ruského velvyslanectví v Londýně.

Prokremelská televize Cargrad TV uvedla: „Na Západě to vypadalo, jako by jen čekali, až se objeví Putinův dokument – jen během prvních 10 dnů se k nám chtělo přestěhovat 17 občanů  Albionu (Británie).

„Unaveni liberální agendou“ – tak vysvětlili své rozhodnutí všichni, kteří kontaktovali ruskou diplomatickou misi.

Putin zrušil imigrační kvóty, stejně jako nutnost jazykových zkoušek pro „anti-wokery“, kteří hledají útočiště na východě.

Americký pár Leo Lionel a Chantel Felice Haer (viz titulní obrázek) vydláždil cestu pro tento plán. Pár se rozhodl přestěhovat do země se svými třemi dětmi ve věku 16, 14 a 11 let a byl jim povolen vstup.

Lionel řekl: „Osobně chci poděkovat vašemu prezidentu Putinovi za to, že umožnil, aby se Rusko stalo dobrým místem pro rodiny v tomto světovém klimatu. Máme v úmyslu využít této příležitosti ve prospěch naší rodiny.“

„Mám pocit, že jsem byl postaven do oblouku bezpečí. A to je velmi důležité. Děkuji mnohokrát.“

„Chci jen říct, že se cítím velmi poctěna,“ řekla jeho manželka.

„Je to, jako bych se právě vdala do Ruska a těším se, že si zde se svou rodinou vybuduji budoucnost.“

Další pár, tentokrát z Kanady, se také rozhodl vykořenit své životy, aby mohl žít pod Putinovou vládou. Arend Feinstra se svou ženou odvezl svých osm dětí do Ruska a uvedl, že se v kanadském Ontariu „necítili bezpečně.“

Generálmajorka ruského ministerstva vnitra Irina Volková uvedla:

„Touha přestěhovat se do Ruska za trvalým pobytem vznikla na pozadí zrušení tradičních morálních a rodinných hodnot v americké společnosti, stejně jako nízké úrovně vzdělání.“

 

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 1 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie