Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Počas otváracieho ceremoniálu Majstrovstiev Európy vo futbale si uctili legendárneho Beckenbauera

Majstrovstvá Európy vo futbale odštartovali v piatok krátkym otváracím ceremoniálom, počas ktorého si uctili legendárneho Franza Beckenbauera. Domáci tím privítal v úvodnom zápase Škótsko. Tanečníci vo farbách 24 účastníkov turnaja predviedli predstavenie na oficiálnu skladbu Majstrovstiev Európy “Fire”, ktorú zaspieval spevák Leony pred vypredaným štadiónom v Mníchove. Otvárací duel si nenechal ujsť nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier. […]
Menej ako 1 min. min.

Majstrovstvá Európy vo futbale odštartovali v piatok krátkym otváracím ceremoniálom, počas ktorého si uctili legendárneho Franza Beckenbauera. Domáci tím privítal v úvodnom zápase Škótsko.

Tanečníci vo farbách 24 účastníkov turnaja predviedli predstavenie na oficiálnu skladbu Majstrovstiev Európy “Fire”, ktorú zaspieval spevák Leony pred vypredaným štadiónom v Mníchove. Otvárací duel si nenechal ujsť nemecký prezident Frank-Walter Steinmeier.

Vdova po Beckenbauerovi Heidi na konci ceremoniálu priniesla trofej, ktorú udelia po finále 14. júla. Legendárny “Kaiser Franz”, ktorý zomrel v januári vo veku 78 rokov, vyhral EURO v roku 1972 a majstrovstvá sveta o dva roky neskôr. V roku 1990 priviedol Nemecko k titulu na MS ako tréner.

Riaditeľ turnaja Philipp Lahm, ktorý ako kapitán vyhral MS v roku 2014, vyhlásil, že nemecký šampionát “spojí ľudí dokopy”. “Ľudia potrebujú viac zábavy, radosti a optimizmu,” dodal. Informovala agentúra DPA.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie