Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

POD ZOBOROM SA VĎAKA EUROFONDOM OTVORILI BRÁNY ZREKONŠTRUOVANÉHO PARKU Viac ako 150-ročný historický park je zeleným klenotom Nitry – mesta pod Zoborom….

🌳 POD ZOBOROM SA VĎAKA EUROFONDOM OTVORILI BRÁNY ZREKONŠTRUOVANÉHO PARKU ⛲ 🏞️ Viac ako 150-ročný historický park je zeleným klenotom Nitry – mesta pod Zoborom. Dlhé roky patril k obľúbenému miestu oddychu, no po svojej najväčšej revitalizácii dnes ponúka návštevníkom oveľa viac. 📌 Nové miesta na grilovanie a opekanie, chodníky, lavičky, ležadlá, osvetlenie, stojany na […]
Menej ako 1 min. min.

🌳 POD ZOBOROM SA VĎAKA EUROFONDOM OTVORILI BRÁNY ZREKONŠTRUOVANÉHO PARKU ⛲

🏞️ Viac ako 150-ročný historický park je zeleným klenotom Nitry – mesta pod Zoborom. Dlhé roky patril k obľúbenému miestu oddychu, no po svojej najväčšej revitalizácii dnes ponúka návštevníkom oveľa viac.

📌 Nové miesta na grilovanie a opekanie, chodníky, lavičky, ležadlá, osvetlenie, stojany na bicykle, odpadkové koše. To je iba časť noviniek. Pribudli a ošetrili sa tiež stromy a ostatné dreviny v parku, návštevníci tu nájdu aj priestor na koncerty, vystúpenia a iné podujatia.

🛝 Deti sa môžu tešiť na nové ihriská a lákadlom je aj vynovená Žabia fontána či pikniková lúka, streetworkoutové stroje alebo mólo nad novou zvieracou oborou. Na bezpečnosť dohliadnu kamerové systémy napojené na policajný pult, mestská polícia a správcovia parku. 👮

💶 Túto obrovskú premenu bolo možné zrealizovať vďaka podpore viac ako 6 miliónov eur z nášho Integrovaného regionálneho operačného programu.

💬 „Mestský park na Sihoti je ikonickým miestom pre všetkých obyvateľov Nitry. Väčšie zásahy si už priam pýtal a ja som naozaj rád, že po revitalizácii vyrástol do krásy. Vďaka rozdeleniu parku do jednotlivých zón si tu každý návštevník nájde to svoje,“ informoval primátor mesta Nitra Marek Hattas.






Zdroj: Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie