Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Podajte pomocnú ručičku: Kúpou samolepky v reštauráciách McDonald’s podporíte blízkosť rodín v slovenských nemocniciach

Zákazníci McDonald‘s majú opäť možnosť prispieť jednoduchým spôsobom k zlepšeniu podmienok hospitalizovaných detí na Slovensku.
Menej ako 1 min. min.

31.5.2024 (SITA.sk) – Zákazníci McDonald‘s majú opäť možnosť prispieť jednoduchým spôsobom k zlepšeniu podmienok hospitalizovaných detí na Slovensku. Stačí, ak si počas celého júna pri objednávke obľúbeného jedla v reštauráciách objednajú aj samolepku v tvare ručičky, ktoré majú tento rok úplne nový dizajn. Môžu tak podporiť pripravované projekty neziskovej organizácie Ronald McDonald House Charities (RMHC), ktorá už dve dekády pomáha rodinám zostať spolu počas liečby.

McDonald‘s spúšťa tradičnú charitatívnu akciu pre malých pacientov od 30. mája. Celá vyzbieraná suma zo samolepiek poputuje neziskovej organizácii RMHC, ktorej účelom je vytvárať rodinám “domov ďaleko od domova” v detských nemocniciach. Tam sa organizácia podieľa na budovaní moderného a útulného prostredia, ktoré čo najviac pripomína detskú izbu. Spolu s blízkosťou rodiny sú to práve krajšie priestory, ktoré dokážu pozitívne vplývať na liečbu a rekonvalescenciu dlhodobo chorých detí.

Nový dizajn, ktorý vyjadruje pocity malých pacientov

Celý finančný výťažok z predaja samolepiek poputuje na tradičný účel, tento rok však nastala jedna zmena. Prichádzajú v novom dizajne, ktorý podporuje zámer charitatívnej akcie, teda zabezpečenie vzájomnej blízkosti chorých detí a ich rodín v nemocniciach. “Posolstvo Ručičky je o pomoci, ktorú naši zákazníci podávajú symbolicky cez samolepky hospitalizovaným deťom. Tento rok má samolepka nový dizajn, nové farby, ktoré úzko súvisia s vyobrazením farieb neziskovej organizácie RMHC,”. uviedla Lucia Poláčeková, PR manažérka spoločnosti McDonald‘s na Slovensku a v Českej republike.

Aj jedno euro dokáže veľa

Minulý rok pomohli zákazníci prostredníctvom samolepky v tvare ručičky vyzbierať 75 396 eur. “Vďaka veľkej ochote Slovákov pomáhať a prispieť na dobrú vec, môže nezisková organizácia RMHC zlepšovať podmienky hospitalizácie malých pacientov na Slovensku. Každá podpora je nesmierne vítaná, keďže v pláne sú viaceré veľké projekty. Verím, že podobne ako minulý rok sa podarí v kampani Ručičky vyzbierať výnimočný výťažok, aby sa ich zrealizovalo čo najviac,” uviedla Eva Konečná, riaditeľka neziskovej organizácie RMHC na Slovensku.

Od roku 2003 sa neziskovej organizácii RMHC, ktorá pôsobí na Slovensku od roku 2003, podarilo podporiť viac ako 60 projektov v 11 detských nemocniciach naprieč Slovenskom – v Košiciach, Prešove, Liptovskom Mikuláši, Banskej Bystrici, Nitre, Nových Zámkov, Martine, Žiline, Trnave a v Bratislave. Celková výška pomoci sa vyšplhala na viac ako 1 milión eur.

Informačný servis

Viac k témam: McDonald´s, PR
Zdroj: SITA.sk – Podajte pomocnú ručičku: Kúpou samolepky v reštauráciách McDonald’s podporíte blízkosť rodín v slovenských nemocniciach © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie