Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Podívejte se na 42let starou klimatickou předpověď z USA, která se nesplnila (video)

Je dobré si občas připomínat, na čem je založen aktuální klimatický podvod, který  pomalu, ale jistě, začal prezentovat apokalyptické vize někdy v 80. letech. Jako hlavní viník byl samozřejmě už tehdy stanoven lidmi produkovaný CO2. V 70. letech to ještě byly předpovědi doby ledové, přelom 80. a 90. let pak ozónová díra, abychom se záhy […]
Menej ako 1 min. min.

Je dobré si občas připomínat, na čem je založen aktuální klimatický podvod, který  pomalu, ale jistě, začal prezentovat apokalyptické vize někdy v 80. letech. Jako hlavní viník byl samozřejmě už tehdy stanoven lidmi produkovaný CO2.

V 70. letech to ještě byly předpovědi doby ledové, přelom 80. a 90. let pak ozónová díra, abychom se záhy opět vrátili ke „globálnímu oteplování“ či „klimatické změně“ (což je poněkud univerzálnější).

Předpovědi klimatických katastrof mají jedno společné: odkazují se na roky dopředu, tedy spoléhají se na to, že drtivá většina lidí si danou předpověď nebude pamatovat.

V průběhu času slyší další předpovědi a málokoho napadne, že se vlastně jen opakují s tím, že je doba, kdy má přijít ona hrůzná apokalypsa, opět o něco odložena.

Pojem „skleníkový efekt“ slyšíme už někdy od 70. let. Právě od osmdesátek jej již vztahovali k údajnému oteplování, což vygradovalo až v následujícím desetiletí.

Dnes, po nějakých 40 letech, si už málokdo na staré předpovědi vzpomene. Podle jedné takové, staré 42 let, už měla být čtvrtina Floridy zaplavena, stejně jako většina přímořských oblastí po celém světě.

Mírné pásmo (kde žijeme i my) mělo být podle předpovědi natolik horké, suché a neúrodné (asi jako poušť), že pěstování obilí mělo být přesunuto mnohem víc na sever.

O neexistenci ledu v Antarktidě či Arktidě nemluvě. Přitom právě v Antarktidě podle nových průzkumů led přibývá, je ho tam aktuálně asi tolik, jako v roce 1966…

CBS Evening News – 25. března 1982

„Znepokojení nad rostoucími teplotami na planetě Zemi dnes vyvolalo slyšení zde ve Washingtonu. Vědci již léta teoretizují o nebezpečí takzvaného skleníkového efektu, oteplování zemské atmosféry v důsledku spalování uhlí a ropy.

A v posledních měsících, jak uvádí David Culhane, výzkum odhalil fakta, která tuto teorii podporují.

Mnoho vědců tvrdí, že teplota atmosféry za posledních 100 let stoupá, že velké ledové příkrovy v Antarktidě tají mnohem rychleji než dříve.

A konečně, že hladina moří v posledních 40 letech stoupá stále rychleji. Pokud mají tito vědci pravdu, asi 25 % Floridy bude brzy zaplaveno spolu s nízko položenými oblastmi po celém světě.

Klimatické změny by mohly způsobit rozsáhlé narušení zemědělství. Americký zemědělský pás by mohl být příliš suchý a úroda pšenice a kukuřice by se musela přesunout do Kanady.

Vědci obviňují bezbarvý plynný oxid uhličitý bez zápachu z těchto potenciálně nebezpečných změn po celé planetě. Je to skleníkový efekt.

Plyn umožňuje slunečnímu světlu filtrovat a ohřívat Zemi, ale stejně jako sklo skleníku má oxid uhličitý tendenci zachycovat teplo, takže nemůže stoupat do vesmíru.

Vědci tvrdí, že uhlí, ropa a plyn, které spalujeme již 100 let, produkují stále více oxidu uhličitého a pomáhají přehřívat Zemi.

Nyní někteří političtí lídři podporují požadavky na další monitorovací stanice CO2, jako je tato na Havaji, a sdílejí hněv vědců nad rozpočtovými škrty Reaganovy administrativy v době, kdy se cítí blíže k definitivním odpovědím.

Neprovádíme takový výzkum, jaký bychom měli dělat, abychom zjistili, zda tito vědci, kteří jsou tak znepokojeni, mají ve svém hodnocení pravdu.

A to, co zjistí, ovlivní životy a osudy milionů lidí, samotné přežití měst, jako je toto (viz video), David Culhane, CBS News, New York.

Níže je zmíněné video i s malým bonusem: uvidíte v něm jedince, který na klimaalarmismu od té doby pohádkově vydělal. 

Také on předpověděl, že v roce 2014 již nebude v Arktidě v létě žádný led a mnohé další nesmysly.

Za svoji roli v klimaalarmismu pak dostal jak Nobelovu cenu, tak Oscara. 

Ano, je to nechvalně známý Al Gore, který je stále politicky velmi aktivní…

42 Years Ago CBS Told The World Earth’s Temperature Was Rising Out Of Control Due To Burning Coal & Oil

25% of Florida is about to be flooded and a “widespread disruption of agriculture” is coming

It’s been 42 years and literally nothing has changed.

“Concerned about rising… pic.twitter.com/kXmEMOSgKp

— Wall Street Apes (@WallStreetApes) July 2, 2024

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 3 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie