Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Podle sociálních sítí měl být Trumpův atentátník Bidenův fanoušek

První, nač upozorňovala mainstreamová média stran Crookse, který se pokusil zastřelit Donalda Trumpa, byl údajný fakt, že byl registrovaným republikánem. Nicméně vše nasvědčuje tomu, že tato registrace byla zřejmě čistě účelová. V prvé řadě by byl Crooks letos prvovolič, neboť o minulých prezidentských volbách mu bylo pouhých 16 let. Pokud se tedy registroval, pak zřejmě […]
Menej ako 1 min. min.

První, nač upozorňovala mainstreamová média stran Crookse, který se pokusil zastřelit Donalda Trumpa, byl údajný fakt, že byl registrovaným republikánem. Nicméně vše nasvědčuje tomu, že tato registrace byla zřejmě čistě účelová.

V prvé řadě by byl Crooks letos prvovolič, neboť o minulých prezidentských volbách mu bylo pouhých 16 let. Pokud se tedy registroval, pak zřejmě až v poslední době – a to už mohla být jeho registrace účelová.

Podle všeho se totiž účastníci Trumpových předvolebních akcí předem registrují, takže mohl předpokládat, že pokud se bude vydávat za republikána, nebude nápadný a případná potřebná registrace na akci nebude problém.

Měl-li skutečně komplice, kteří ho v podstatě vedli,  jak se mnohdy předpokládá, pak by mu nejspíš právě to sami poradili. Každopádně nedávná zjištění ukazují, že Crooks obdivoval Bidena a byl v plném souladu s jeho politikou.

To docela souzní i s tím, co o něm říkali jeho spolužáci, kteří například upozornili na to, že v době, kdy už nebyly roušky povinné, ji stále ve škole jako jediný nosil.

Thomas Crooks, dvacetiletý obyvatel Bethel Parku v Pensylvánii, který se údajně pokusil zavraždit Donalda Trumpa, měl mít údajně účet na alternativní webové stránce sociálních médií Gab.

Platformu zřejmě využil k šíření zpráv na podporu prezidenta Joea Bidena, což naznačuje progresivní politické smýšlení. Generální ředitel společnosti Gab Andrew Torba uvedl, že obdržel „nouzovou žádost o zveřejnění od orgánu činného v trestním řízení“ týkající se konkrétního účtu spojeného s Thomasem Crooksem.

„Účet @epicmicrowave, který byl pravděpodobně Crooksův, na webu zveřejnil příspěvky celkem devětkrát,“ napsal Torba na Twitteru pouhých 30 minut poté, co obdržel žádost od orgánů činných v trestním řízení.

Torba v příspěvku poznamenal, že:

Tyto informace zveřejňujeme na základě značného osobního a obchodního rizika. Pokud je minulost nějakým vodítkem, pak je třeba vzepřít se konsensu D.C. zveřejněním prvního definitivního důkazu, že střelec byl Bidenovým stoupencem.

To je něco, co se demokraté a jejich mediální spojenci snaží zakrýt a popírat na každém kroku. Je vysoká pravděpodobnost, že to povede k významnému politickému a mediálnímu odporu.

Uložili jsme údaje o účtu do doby, než obdržíme příkaz k prohlídce,“ uvedl.

Komentáře @epicmicrowave obhajují Bidenovu politiku, včetně jeho politiky lockdownu za Covidu a imigrační politiky – a zároveň útočí na ty, kteří kritizují nelegální imigraci.

V příspěvcích Crookse stálo:

„Bidenovy exekutivní příkazy nemotivují k obchodování s lidmi, protože obchodníci s lidmi nemají zájem o občanství, stejně tak většina nelegálních přistěhovalců nejsou zločinci a ve skutečnosti některé studie (jako je ta, na kterou odkazuji níže) ukazují nižší míru kriminality spáchané těmito jedinci.“

V souvislosti s tím FBI potvrdila, že Crooks hledal informace o Trumpovi i Bidenovi před pokusem o atentát 13. července. FBI odhalila, že si dvacetiletý mladík vyhledal data Trumpových vystoupení a Demokratického národního konventu (DNC), kde se nyní očekává, že demokraté nominují Kamalu Harrisovou na prezidentku.

FBI poznamenala, že Crooks také zkoumal informace o atentátu na Kennedyho, včetně toho, jak daleko byl Oswald od Kennedyho.

Od pokusu o atentát na Donalda Trumpa v Butleru v Pensylvánii uplynuly téměř dva týdny a o Thomasu Crooksovi je stále k dispozici jen velmi málo osobních informací.

Informace, které byly zveřejněny, jsou často protichůdné. Nejpodezřelejší ze všeho je naprostý nedostatek dat souvisejících se sociálními médii a webovým provozem. Pro dvacetiletého mladíka v Americe se to zdá nemožné.

Zprávy o účtech na Steamu a Instagramu s jménem Crooks se ukázaly jako falešné. Účet na Gabu, pokud by byl skutečně potvrzen jako Crooksův, by byl prvním solidním náznakem politického motivu za střelbou.

Může trvat roky, než FBI a další agentury zveřejní nějaká fakta, která by veřejnosti poskytla lepší obrázek o tom, kdo Thomas Crooks skutečně byl.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 2 Průměrně: 5]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie