Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Podomietkové batérie predstavujú elegantné riešenie pre každú kúpeľňu

Prečo sú podomietkové batérie také populárne? Najvýraznejšou výhodou podomietkových batérií je úspora miesta. Všetky technické časti sú ukryté v stene, takže na očiach vám ostanú len ovládacie prvky ako je páka či rukoväte a ozdobná krytka. Okrem toho, že v okolí vane a umývadla získate plochu navyše, priestor bude pôsobiť čistejšie a elegantnejšie. V prípade, že máte k […]
Menej ako 1 min. min.

Prečo sú podomietkové batérie také populárne?

Najvýraznejšou výhodou podomietkových batérií je úspora miesta. Všetky technické časti sú ukryté v stene, takže na očiach vám ostanú len ovládacie prvky ako je páka či rukoväte a ozdobná krytka. Okrem toho, že v okolí vane a umývadla získate plochu navyše, priestor bude pôsobiť čistejšie a elegantnejšie.

V prípade, že máte k dispozícii malý sprchový kút, inštalácia podomietkovej sprchovej batérie by mala byť na vrchu vášho zoznamu priorít. Každý centimeter má v tomto prípade váhu zlata. Sprchovanie bude oveľa pohodlnejšie, pretože veľká časť batérie sa skryje pod omietku. K batérii si môžete zvoliť hlavovú sprchu, ručnú sprchu alebo aj oboje.

Uľahčite si výber: Kompletné podomietkové sprchové sety predstavujú skutočnú úľavu pre každého, kto nechce strácať čas vyberaním jednotlivých častí sprchy samostatne. V jednom balení dostanete komplet sprchový set aj s vodovodnou batériou.

Intercom

Podomietkové vaňové a umývadlové batérie

Diskrétne umiestnenie pod stenu prispieva k modernému vzhľadu a zároveň vám uľahčí pravidelné čistenie. Hoci sa najčastejšie stretávame s podomietkovými vaňovými či sprchovými batériami, nezaostávajú ani podomietkové umývadlové batérie. Práve tento typ čoraz viac naberá na popularite.  

Nadomietkové vodovodné batérie zasahujú do priestoru, kdežto podomietkové ponúkajú praktické využitie. Montáž v stene vám uvoľní miesto na umývadle, čím sa zjednoduší osobná hygiena i údržba samotnej batérie. Keďže je nad umývadlom, zbytočne sa neošpliecha vodou a neusádza sa na nej toľko vodného kameňa. Čistenie tak bude hračka.

Intercom

Podomietkovébidetové batérie

Podomietkovébidetové batérie s bidetovou sprškou poskytujú elegantné a funkčné riešenie pre klasické WC misy. Nemusíte teda utekať do obchodu po špeciálny bidet. V porovnaní s klasickými bidetovými batériami sú elegantnejšie, pretože potrubie a armatúry nie sú na očiach. Medzi výhody patrí zlepšenie osobnej hygieny i zdravia a taktiež uľahčenie čistenia WC.  

Nenechajte sa odradiť predsudkami  

Mnoho ľudí sa mylne domnieva, že kameňom úrazu je údržba. Táto obava však vôbec nie je namieste. Stačí odmontovať krytku a bez problémov sa dostanete k podomietkovým dielom.

Pákové versus termostatické batérie

Pri výbere batérie narazíte na dva hlavné typy: pákové a termostatické. A zaraz príde dilema, ktorá možnosť je lepšia.  

Pákové batérie

✅ obľúbená klasika

✅ teplotu si jednoducho nastavíte otočením páky

✅ nižšia obstarávacia cena

❌ vyššie riziko popálenia pri prudkom alebo nechcenom otočení páky

❌ regulácia teploty môže trvať dlhšie, zatiaľ čo voda odteká

Intercom

 

Termostatické batérie

✅ komfortnejšia a bezpečnejšia voľba pre deti vďaka poistke proti obareniu

✅ požadovanú teplotu si vopred nastavíte, batéria ju potom automaticky udržiava.

✅ batéria rýchlo reaguje na zmeny tlaku a teploty vody v systéme pre komfortné sprchovanie

✅ ak počas sprchovania dôjde k odstávke studenej vody, poistka automaticky zastaví horúcu vodu

❌ vyššia obstarávacia cena

❌ nutnosť zabezpečiť stabilný prísun teplej vody

❌ menšie kotly alebo prietokové ohrievače nemusia pre kvalitnú prevádzku batérie postačovať.

Novinkou na trhu je séria termostatických sprchových batérií Eridan od značky Aquaristo Style. Keramický prepínač umožňuje komfortné prepínanie režimov: jedným pohybom ruky si môžete zvoliť relaxačný prúd z hlavovej sprchy či ručnej sprchy a užiť si tak masáž unavených svalov po náročnom dni.  

Intercom

Potrebujete bližšie poradiť s výberom podomietkovej batérie? Navštívte www.intercom.sk a obráťte sa na profi špecialistov.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie