Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

PODPORA KRAJÍN ZÁPADNÉHO BALKÁNU V TÉMACH MIGRÁCIE JE NEVYHNUTNÁ Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok aj dnes zastupoval Slovensko na ministerskej konferencii…

PODPORA KRAJÍN ZÁPADNÉHO BALKÁNU V TÉMACH MIGRÁCIE JE NEVYHNUTNÁ Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok aj dnes zastupoval Slovensko na ministerskej konferencii štátov Salzburského fóra v rakúskom Laxenburgu. 🚩 Diskutovalo sa o posilnení prijímacích, azylových a návratových kapacít štátov západného Balkánu, v tomto regióne pôsobí aj väčšina zo 41 slovenských policajtov vyslaných do operačných aktivít Frontexu. […]
Menej ako 1 min. min.

PODPORA KRAJÍN ZÁPADNÉHO BALKÁNU V TÉMACH MIGRÁCIE JE NEVYHNUTNÁ

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok aj dnes zastupoval Slovensko na ministerskej konferencii štátov Salzburského fóra v rakúskom Laxenburgu.

🚩 Diskutovalo sa o posilnení prijímacích, azylových a návratových kapacít štátov západného Balkánu, v tomto regióne pôsobí aj väčšina zo 41 slovenských policajtov vyslaných do operačných aktivít Frontexu.

🚩 Minister vnútra SR ponúkol ministrovi vnútra Srbskej republiky Ivicovi Dačićovi počas bilaterálneho stretnutia vyslanie ďalších 10 príslušníkov Policajného zboru na pomoc pri ochrane srbských hraníc.

🚩 Konštatoval, že migračné toky na západobalkánskej trase smerujúce do Maďarska sa zmiernili aj vďaka úsiliu srbských autorít, za čo svojmu srbskému kolegovi oficiálne poďakoval.

🚩 Ďalšou témou rokovania ministerskej konferencie Salzburského fóra bol boj proti prevádzačstvu a obchodovaniu s ľuďmi.






Zdroj: Ministerstvo vnútra SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie