Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Podpredsedníčka Európskej komisie Jourová ide na turné za férovosť eurovolieb. Na Slovensku bude koncom apríla

Podpredsedníčka Európskej komisie pre hodnoty a transparentnosť a dočasná eurokomisárka pre spravodlivosť Věra Jourová v utorok potvrdila, že 25. a 26. apríla pracovne navštívi Slovensko. Jej turné po členských krajinách EÚ s názvom Democracy Tour je zamerané na zaistenie integrity volebných procesov a najmä nadchádzajúcich júnových volieb do Európskeho parlamentu, keďže v EÚ vládnu obavy, že […]
Menej ako 1 min. min.

Podpredsedníčka Európskej komisie pre hodnoty a transparentnosť a dočasná eurokomisárka pre spravodlivosť Věra Jourová v utorok potvrdila, že 25. a 26. apríla pracovne navštívi Slovensko.

Jej turné po členských krajinách EÚ s názvom Democracy Tour je zamerané na zaistenie integrity volebných procesov a najmä nadchádzajúcich júnových volieb do Európskeho parlamentu, keďže v EÚ vládnu obavy, že tento proces by mohol byť zmanipulovaný.

“Dôležitosť Únie ukázal aj covid” Čaputová v Európskom parlamente vyzvala Slovákov na účasť v eurovoľbách

Podľa jej slov by európski voliči mali rozhodovať o budúcnosti EÚ v rámci férovej politickej súťaže a nie pod vplyvom dezinformácií či manipulácií.

Jourová, ktorá v exekutíve EÚ zodpovedá aj za dodržiavanie pravidiel právneho štátu, sa chce vo štvrtok 25. apríla stretnúť v Bratislave s predstaviteľmi slovenskej vlády, médií, mimovládnych organizácií a akademickej obce. V piatok 26. apríla má na programe návštevu východného Slovenska, navštívi Košice a okolie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie