Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pohádka v Eurojackpotu: Sedm čísel změnilo sázejícímu život, získal nejvyšší možnou výhru

K astronomické částce pomohlo neznámému sázejícímu z Polska sedm čísel, a to 5, 17, 23, 36 a 37 společně s dodatkovými 5 a 9, připomíná web tvn24.pl. ČTĚTE TAKÉ: Ceny v restauracích dále rostou, i kvůli platům. Ekonom prozradil, kdy se situace uklidní Šlo o nejvyšší možnou výhru, dosáhla 10 milionů eur. V přepočtu jde zhruba o […]
Menej ako 1 min. min.

K astronomické částce pomohlo neznámému sázejícímu z Polska sedm čísel, a to 5, 17, 23, 36 a 37 společně s dodatkovými 5 a 9, připomíná web tvn24.pl.

ČTĚTE TAKÉ: Ceny v restauracích dále rostou, i kvůli platům. Ekonom prozradil, kdy se situace uklidní

Šlo o nejvyšší možnou výhru, dosáhla 10 milionů eur. V přepočtu jde zhruba o 250 milionů korun, tedy čtvrt miliardy. Neznámý účastník evropské loterie dosud neprozradil, co s pohádkovou sumou chystá.

Losování proběhlo 3. září a přineslo kromě nejvyšší výhry i tři menší. Radovat se mohou sázející z Chorvatska, Německa a Španělska, kterým šťastná volba čísel přinesla 408 tisíc eur, tedy zhruba 10,2 milionu korun, píše web onet.pl.

V závěru srpna vyhrál v Eurojackpotu sázející z Německa astronomických 92,5 milionu eur, což je v přepočtu asi 2,25 miliardy korun.

Nedávno si webu The Mirror postěžoval jeden z výherců, který si v přepočtu přišel na 900 milionů korun, že se kvůli penězům cítí izolovaný. Jeho vztah s blízkými se zcela změnil, jelikož ho prý kvůli bohatství využívali.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Čtvrtina domácností v Česku bojuje s penězi. Každý nečekaný výdaj znamená ohrožení

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie