Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pojišťovna odmítla vyplatit životní pojistku poté, co muž zemřel na následky takzvané Covid vakcíny (video)

Nedávná „doba Covidová“ nám nejlépe ukázala velmi lehkou manipulovatelnost mas, které byly ochotny jen na základě mediální a politické propagandy poskytnout své tělo experimentu. A o tom, že se velmi dobře vědělo, že tito jedinci jsou pouhými pokusnými králíky, svědčí i některé zajímavé soudní verdikty, jako například ten, který nedávno padl ve Francii. Bohatý francouzský […]
Menej ako 1 min. min.

Nedávná „doba Covidová“ nám nejlépe ukázala velmi lehkou manipulovatelnost mas, které byly ochotny jen na základě mediální a politické propagandy poskytnout své tělo experimentu.

A o tom, že se velmi dobře vědělo, že tito jedinci jsou pouhými pokusnými králíky, svědčí i některé zajímavé soudní verdikty, jako například ten, který nedávno padl ve Francii.

Bohatý francouzský podnikatel, který  uzavřel životní pojištění, se později nechal očkovat proti Covidu a zemřel na následky takzvané vakcíny. Životní pojišťovna nevyplatila pojistné plnění, protože vakcína je lékařský experiment a úmrtnost v důsledku lékařského experimentu není hrazena.

To není vše. Dokonce i soudce řekl, že vedlejší účinky vakcín jsou známy, že dotyčný muž musel vědět, že mají vedlejší účinky. Přesto se však rozhodl se, že se sám nechá očkovat.

Sebevraždy a úmrtí v důsledku lékařského experimentu nejsou zahrnuty, poznamenává Dr. Peterson Pierre.

To se podle něj nestalo jen ve Francii. Americká rada životních pojišťoven také varovala, že pojišťovny nemusí vyplácet pojistné plnění, pokud zemřete na vakcínu COVID-19, protože se jedná o experimentální léky.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie