Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Polícia informuje: Podvody na senioroch stále pokračujú!

Len za jeden deň sme zaznamenali minimálne štyri pokusy o podvod na senioroch v našom kraji! Zakaždým išlo o telefonát osobám vo vysokom veku a takmer totožný scenár. Podvodníci sa snažili seniorov oklamať telefonátom od “doktora Bielika” a príbehom o dopravnej nehode syna, ktorý leží v nemocnici, nemôže hovoriť, ale potrebuje vysoký obnos peňazí, aby […]
Menej ako 1 min. min.

Len za jeden deň sme zaznamenali minimálne štyri pokusy o podvod na senioroch v našom kraji! Zakaždým išlo o telefonát osobám vo vysokom veku a takmer totožný scenár.

Podvodníci sa snažili seniorov oklamať telefonátom od “doktora Bielika” a príbehom o dopravnej nehode syna, ktorý leží v nemocnici, nemôže hovoriť, ale potrebuje vysoký obnos peňazí, aby sa prípad nemedializoval. Našťastie si dôchodcovia informáciu overili a synovi zavolali. Vtedy zistili, že ide o podvod!

V jednom prípade sa snažili podvodníci vylákať informácie, koľko má dôchodkyňa peňazí na účte a doma s tým, že prídu za ňou policajti, aby ju ochránili.

Informujte o týchto podvodoch svojich rodičov, starých rodičov, susedov a známych. Varujte ich pred podvodníkmi a vymyslenými príbehmi, o ktorých neustále informujeme!

OR PZ v Žiari nad Hronom

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie