Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch po celom Slovensku. Niektoré pojednávania prerušili

Polícia aktuálne preveruje bombovú hrozbu na súdoch po celom Slovensku. Oznámil ju mužský hlas na linke 112. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave. “Nebolo špecifikované, na ktorom súde, vykonávajú sa preto opatrenia na všetkých,” uviedol hovorca Prezídia Policajného zboru Roman Hájek. Polícia vyslala na jednotlivé súdy policajné hliadky. Na […]
Menej ako 1 min. min.

Polícia aktuálne preveruje bombovú hrozbu na súdoch po celom Slovensku. Oznámil ju mužský hlas na linke 112. Na sociálnej sieti o tom informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

“Nebolo špecifikované, na ktorom súde, vykonávajú sa preto opatrenia na všetkých,” uviedol hovorca Prezídia Policajného zboru Roman Hájek. Polícia vyslala na jednotlivé súdy policajné hliadky.

Na mieste sú aj policajní psovodi so psami špeciálne vycvičenými na vyhľadávanie výbušnín. Bombová hrozba sa dotkla aj Okresného súdu Trnava, pracovisko Piešťany či Špecializovaného trestného súdu v Pezinku, kde boli prerušené pojednávania.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie