Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Policie chybovala ve Feriho kauze, tvrdí Ústavní soud. Předčasně odložila případ jedné z žen

V odložené části kauzy policie označila Feriho chování za sexuálně predátorské, avšak intenzitou, provedením ani jinými okolnostmi prý nenaplnilo zákonem požadované znaky žádného trestného činu, a to ani ve stadiu pokusu. Státní zastupitelství postoj policie potvrdilo. Pět žen v ústavní stížnosti poukazovalo na zásah do práva na lidskou důstojnost či práva na soudní ochranu. ČTĚTE […]
Menej ako 1 min. min.

V odložené části kauzy policie označila Feriho chování za sexuálně predátorské, avšak intenzitou, provedením ani jinými okolnostmi prý nenaplnilo zákonem požadované znaky žádného trestného činu, a to ani ve stadiu pokusu. Státní zastupitelství postoj policie potvrdilo. Pět žen v ústavní stížnosti poukazovalo na zásah do práva na lidskou důstojnost či práva na soudní ochranu.

ČTĚTE DÁLE: Stačilo pár kroužků, aby lidovci „vykradli“ ODS. Jak strana zabránila preferenčnímu debaklu?

Právník Feri si momentálně odpykává tříletý trest vězení za znásilnění dvou jiných dívek, z toho jedné nezletilé, a další pokus o znásilnění. Do vězení nastoupil koncem května. Kvůli trestnímu stíhání už dříve rezignoval na poslanecký mandát a opustil TOP 09 i celou politiku. Proti pravomocnému rozsudku se hodlá dovolat k Nejvyššímu soudu. Obvinění ze sexuálního násilí odmítá a zpochybňuje věrohodnost dívek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Závěry zásahu na filozofické fakultě. Žádný z policistů nespáchal trestný čin, tvrdí GIBS

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie