Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Policie vyšetřuje možnou vraždu Mathewa Perryho (video)

Připomínám, že známý hollywoodský herec zemřel vloni na podzim a kolem jeho smrti se objevilo mnoho dohadů. Později bylo jako příčina smrti uvedeno předávkování ketaminem, nicméně nyní je ve hře verze, že mu ke smrti někdo „pomohl.“ A dokonce se hovoří i o jeho hereckých kolezích. Perry byl totiž údajně už dva roky „čistý“ a […]
Menej ako 1 min. min.

Připomínám, že známý hollywoodský herec zemřel vloni na podzim a kolem jeho smrti se objevilo mnoho dohadů. Později bylo jako příčina smrti uvedeno předávkování ketaminem, nicméně nyní je ve hře verze, že mu ke smrti někdo „pomohl.“ A dokonce se hovoří i o jeho hereckých kolezích.

Perry byl totiž údajně už dva roky „čistý“ a žádné drogy nebral.

Ovšem herec byl také – podobně jako většina umělců – velkou oporou systému, dokonce velmi nadšeně propagoval genové injekce,  takže nikoho by nenapadlo, že by měl kdokoli důvod poslušnou loutku zabíjet.

Ale co když se přece jen chystal něco prozradit? Mnohé indicie tomu napovídají…

Vyšetřovatelé LAPD se domnívají, že Matthew Perry byl zavražděn. K této úvaze došli po odhalení, že se hvězda Přátel chystala jmenovat elitní pedofily v Hollywoodu.

Podle policejních zasvěcenců byl Perry úmyslně předávkován drogami několika hollywoodskými přáteli. Zasvěcení říkají, že americká prokuratura případ přezkoumává, aby rozhodla, zda vznést obvinění či nikoli.

Loni byl čtyřiapadesátiletý herec nalezen mrtvý ve vaně. Perry v měsících před svou smrtí psal výmluvnou knihu, navazující na knihu Přátelé, milenci a velká hrozná věc. O rukopisu se říkalo, že se ponoří hluboko do skrytých zákoutí hollywoodského zábavního průmyslu a vrhne světlo na temná tajemství elity. 

Breitbart.com uvádí: Mezitím bývalá manželka herce Charlieho Sheena, herečka Brooke Muellerová, byla „několikrát“ vyslechnuta policií ohledně Perryho smrti poté, co se oba spřátelili během svých rehabilitačních pobytů.

Muellerová údajně spolupracuje s úřady a nebyla zatčena.

„Najala si právníky a od té doby, co policisté dorazili do jejího bydliště s povolením k prohlídce, absolvovala několik schůzek s orgány činnými v trestním řízení. Nechce k případu nic prozradit,“ řekl zdroj magazínu.

„Je těžké říct nebo přesně vědět, jaká je její role v Matthewově smrti, ale ona sama skálopevně ujišťuje, že s tím nemá nic společného,“ dodal zdroj.

Přestože Muellerová nebyla spoutána ani zatčena, úřady údajně zabavily její iPhone a notebook.

Perry, navždy zvěčněný jako Chandler Bing v sitcomu  Přátelé z 90. let, zemřel 28. října ve věku 54 let.

Pitevní zpráva, kterou v prosinci zveřejnil soudní lékař okresu Los Angeles, odhalila, že hercova příčina smrti byla uvedena jako akutní účinky ketaminu.

Jako přispívající faktory byly také uvedeny utonutí, onemocnění koronárních tepen a buprenorfin, který se používá k léčbě poruchy užívání opioidů.

Perryho našel zaměstnanec v říjnu v jeho domě v Los Angeles mrtvého pod vodou ve vířivce.

Zatímco veřejnost spekulovala, že Perry mohl brát nelegální drogy, vzhledem k jeho historii závislosti a desetiletí trvajícímu zneužívání látek, počáteční toxikologický test ukázal, že v době jeho smrti v jeho těle nebyl žádný fentanyl ani pervitin.

Údajně byl dva a půl roku před smrtí střízlivý.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 5 Průměrně: 5]

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie