Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Policisté na Tachovsku pátrají po 14leté dívce. Nevrátila se domů ze školy

Tachovští policisté pátrají po nezletilé dívce. „Maria Baculea se dne 7. května 2024 nevrátila ze školy do místa svého bydliště a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Naposledy byla viděna po 13. hodině na autobusové zastávce U Rybeny v centru obce Tachov. Dívka u sebe nemá mobilní telefon,“ uvedli policisté na svém webu. […]
Menej ako 1 min. min.

Tachovští policisté pátrají po nezletilé dívce. „Maria Baculea se dne 7. května 2024 nevrátila ze školy do místa svého bydliště a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Naposledy byla viděna po 13. hodině na autobusové zastávce U Rybeny v centru obce Tachov. Dívka u sebe nemá mobilní telefon,“ uvedli policisté na svém webu.

Pohřešovaná je asi 160 až 165 cm vysoká, hubené postavy, má hnědé vlasy po ramena a hnědé oči. Na sobě měla růžovou plyšovou bundu s kapucí, černé tepláky značky Nike a sportovní černou obuv.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace o pohřešované, aby se přihlásili na kteroukoliv policejní služebnu. Informace mohou sdělit také na bezplatnou telefonní linku 158.

Systém Dítě v ohrožení je národní koordinační mechanismus pátrání po pohřešovaných dětech. Funguje jako systém včasného varování v případech, kdy může být v ohrožení život nebo zdraví pohřešovaného dítěte.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie