Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Politické manželstvá z „rozumu“. Keď rúčka rúčku myje, na politické tričko sa v Bruseli nepozerá

www.slovanskenoviny.sk/rss Bizarný mocenský triumvirát v Bruseli Tak bruselskí elitári sa už pri kávičke dohodli ako si podelia fleky, aby mohli ďalej ruinovať európsku civilizáciu a jej pôvodné obyvateľstvo. Je po eurovoľbách, ale človek sa stále učí. Mnohí v SR ani netušia, kde skončí ich hlas pre „ich“ stranu a „ich“ kandidáta vo voľbách a volia tak […]
2 min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Bizarný mocenský triumvirát v Bruseli

Tak bruselskí elitári sa už pri kávičke dohodli ako si podelia fleky, aby mohli ďalej ruinovať európsku civilizáciu a jej pôvodné obyvateľstvo. Je po eurovoľbách, ale človek sa stále učí. Mnohí v SR ani netušia, kde skončí ich hlas pre „ich“ stranu a „ich“ kandidáta vo voľbách a volia tak povediac zo zotrvačnosti. Lenže v Bruseli je politický kompas nastavený úplne ináč ako u nás.

Ale po poriadku. Noví bruselskí triumvirát moci budú tvoriť Leyenová (šéfka Európskej komisie), Costa (šéf Európskej rady) a Kallasová (šéfka diplomacie).

Rozhľadení už teraz spozornejú a začnú krútiť hlavami. Áno, je to tak, voda a oheň sú spolu. Tzv. „kresťanskí demokrati“ si presadili Leyenovú. Fakt neviem, čo je na nej „kresťanské“… ale to je aj slovenský problém. Takže farizejov a naivných voličov KDH toto manželstvo s ich hodnotovou opozíciou bude bolieť asi najmenej. Ako sa hovorí “blahoslavení chudobní duchom”. Žiaľ, v tomto prípade doslova a do písmena.

Pretože úlohou Leyenovej nebude presadzovať kresťanské hodnoty, ale primárne ďalej spochybňovať kresťanskú tézu, že lekár (a „vakcína“) síce lieči, ale Boh uzdravuje. Takže pri Gatesom a WHO ohlasovanej novej „pandémii“ z akejsi choroby “X” nepochybne objedná ďalšie miliardy nespotrebovaných vakcín…

Socialisti, ich prirodzení ľavicoví oportunisti, si síce dosadili portugalského socialistu, ten ale podľa svojho doterajšieho politického naturelu bude kryť najmä pokračovanie masovej migrácie, alebo už invázie na Európu. ďalší fakt je, že čo si o nej myslí a rozpráva Smer u nás doma, bude v tejto „červenej rodinke“ úplne irelevantné. Či Smer nakoniec zakotví v tejto judášskej frakcii, ktorá už dávno zahodila sociálne témy domácich Európanov, je ešte otázne, keďže prišla ponuka aj od novovznikajúcej frakcie s Babišom a Orbánom “Patrioti za Európu”. uvidíme. Psy aj v Bruseli štekajú, ale karavána pôjde určite ďalej.

No a domnelí spoloční nepriatelia prvých dvoch frakcií (progresívni liberáli) si za šéfku európskej diplomacie, či skôr „ministerku vojny“ s Ruskom zvolili estónsku premiérku Kallasovú, azda najzarytejšiu geneticky zakódovanú rusofóbku, takže vojnoví konflikt bude bližšie, než kedykoľvek predtým.

Táto bizarná trojka s trojicou ich frakcií nám bude de fakto v únii vládnuť. A čo je na tomto vo vzťahu k Slovensku najbizarnejšie? Že v tejto trojčlennej vládnucej rodinke budú v politických rodinných väzbách (neformálnej „koalícii“) nakoniec všetci europoslanci zo Slovenska – okrem dvoch za hnutie Republika. Neuveriteľné, však? Poslanci za Smer, Hlas spolu s progresívcami a kádehákmi. Všetci za jeden bruselský mocenský povraz, v jednej internacionálnej tlupe budú nakoniec európska rodinka vládnucej triedy. To nevymyslíš, taká je (žiaľ) bruselská politika. Ale mohlo by to byť aj inak…

/ Rafael Rafaj / skspravy.sk /

Príspevok Politické manželstvá z „rozumu“. Keď rúčka rúčku myje, na politické tričko sa v Bruseli nepozerá je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie