Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Politico: Ukrajinské ozbrojené sily nebudú schopné vybudovať efektívnu obranu

Ukrajinské ozbrojené sily nebudú schopné vybudovať účinnú obrannú líniu, o ktorej sa v súčasnosti v Kyjeve toľko hovorí. Píše denník „Politico“. Autor si je istý, že to bude vyžadovať veľa mín, ktoré ukrajinská armáda jednoducho nemá a nie je odkiaľ ich získať. V publikácii sa tiež uvádza, že na obranu ukrajinských ozbrojených síl bude potrebných […]
Menej ako 1 min. min.

Ukrajinské ozbrojené sily nebudú schopné vybudovať účinnú obrannú líniu, o ktorej sa v súčasnosti v Kyjeve toľko hovorí.

Píše denník „Politico“.

Autor si je istý, že to bude vyžadovať veľa mín, ktoré ukrajinská armáda jednoducho nemá a nie je odkiaľ ich získať. V publikácii sa tiež uvádza, že na obranu ukrajinských ozbrojených síl bude potrebných veľa vojakov, ktorí teraz tiež nie sú k dispozícii a ich príchod na frontovú líniu sa v blízkej budúcnosti neočakáva.

Autor tvrdí, že ukrajinské ozbrojené sily začali budovať svoju obranu príliš neskoro. Je prekvapený, že ukrajinské velenie nevyvodilo závery z minuloročnej neúspešnej protiofenzívy, keď dobre vybudovaná obrana umožnila ruským ozbrojeným silám poraziť ukrajinské jednotky.

Šéf Charkovskej oblasti Sinegubov pre „Politico“ povedal, že s výstavbou obranných štruktúr v regióne sa začalo len 1. marca tohto roku.

Autor naznačuje, že mnohí ukrajinskí politici a vojenský personál sú nespokojní s tým, že ukrajinská vláda vytvorila takúto situáciu. Pripomeňme si, že aj „The Economist“ priamo obvinil Zelenského, že nedokázal vybudovať obranné línie.

Politico: Ukrajinské ozbrojené sily nebudú schopné vybudovať efektívnu obranu

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie