Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Poľsko dnes vyslalo do vzduchu stíhačky v súvislosti s ruskými diaľkovými letmi

Poľsko a jeho spojenci v sobotu v skorých ranných hodinách zaktivizovali svoje lietadlá v súvislosti s intenzívnou aktivitou ruského diaľkového letectva, ktorú zaznamenala Varšava. “Upozorňujeme, že v poľskom vzdušnom priestore boli aktivované poľské a spojenecké lietadlá, čo môže spôsobiť zvýšenú hladinu hluku, najmä na juhovýchode krajiny. Dnes v noci (v skorých hodinách hodinách 1. júna — pozn. red.) […]
Menej ako 1 min. min.

Poľsko a jeho spojenci v sobotu v skorých ranných hodinách zaktivizovali svoje lietadlá v súvislosti s intenzívnou aktivitou ruského diaľkového letectva, ktorú zaznamenala Varšava.

Upozorňujeme, že v poľskom vzdušnom priestore boli aktivované poľské a spojenecké lietadlá, čo môže spôsobiť zvýšenú hladinu hluku, najmä na juhovýchode krajiny. Dnes v noci (v skorých hodinách hodinách 1. júna — pozn. red.) bola pozorovaná intenzívna činnosť diaľkového letectva Ruskej federácie,” uviedlo operačné velenie ozbrojených síl republiky v príspevku na sociálnej sieti X. O tri hodiny neskôr velenie informovalo o návrate lietadiel na ich domovské základne.

Poľské vzdušné sily naposledy nasadili svoje bojové lietadlá 26. mája. Ruské ministerstvo obrany opakovane uviedlo, že lety ruských bojových lietadiel sa uskutočňujú v prísnom súlade s medzinárodnými pravidlami upravujúcimi využívanie vzdušného priestoru. 

Príspevok Poľsko dnes vyslalo do vzduchu stíhačky v súvislosti s ruskými diaľkovými letmi je zobrazený ako prvý na tvotv.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie