Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Polský obchod lákal na český týden. Za tuzemské vydával sýry ze Slovenska nebo Belgie

Obchodní řetězec Aldi přichází s tématickými týdny podobně jako tuzemský obchod Lidl. Poláci pro své zákazníky připravili český týden, který je ale velmi diskutabilní. V letáku Aldi jsou například slevy na Kostelecké uzeniny, Lentilky, Kofolu nebo Marlenky. Některé produkty jsou ale pro našince s podivem. ČTĚTE TAKÉ: Němce rozčílilo drastické zdražení kebabu. Levice žádá cenový strop, […]
Menej ako 1 min. min.

Obchodní řetězec Aldi přichází s tématickými týdny podobně jako tuzemský obchod Lidl. Poláci pro své zákazníky připravili český týden, který je ale velmi diskutabilní. V letáku Aldi jsou například slevy na Kostelecké uzeniny, Lentilky, Kofolu nebo Marlenky. Některé produkty jsou ale pro našince s podivem.

ČTĚTE TAKÉ: Němce rozčílilo drastické zdražení kebabu. Levice žádá cenový strop, Scholz je striktně proti

Týká se to například slaných Brynzových dukátů. Podle obalu se má jednat o slané sušenky s příchutí. Brynza je ale produkt typicky slovenský a s Českem nemá žádnou spojitost.

Podobně je na tom i romadur. Nabízený sýr sice vyrábí jihočeská Madeta, typově jde ale o produkt původně z Belgie. Česky nezní ani nabízený Pařížský salát nebo Balkánský sýr.

Čeští pivaři se také mohou podivovat nad sortimentem nabízených piv. V nich nalezneme například Lobkowicz vlastněný čínskou společností CITIC nebo Starozdroj s údajnou českou tradicí od roku 1911. Stoprocentní pivo v českých rukou je tak pouze státní Budějovický Budvar, který je v letáku také nabízen.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vláda zničila naši ekonomiku, uvedla Šichtařová. Nechme ideologie a vraťme se ke kapitalismu

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie