Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Pomôžte svojmu šťastiu a umiestnite tieto rastliny na parapet. Budete sa kúpať v luxuse

11.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky shutterstock/Netrun78). Myslím, že väčšina z nás sníva o tom, že sa bude topiť v bohatstve a žiť v blahobyte. V hlave si vytvárame scenáre, v ktorých sa na nás usmeje šťastie a my zbohatneme. Nečakajte, kým sa osud obráti a uvidíte, čo priláka peniaze domov. Riskujte. Môže […]
2 min.

11.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: snímka obrazovky shutterstock/Netrun78).

Myslím, že väčšina z nás sníva o tom, že sa bude topiť v bohatstve a žiť v blahobyte. V hlave si vytvárame scenáre, v ktorých sa na nás usmeje šťastie a my zbohatneme. Nečakajte, kým sa osud obráti a uvidíte, čo priláka peniaze domov. Riskujte. Môže to byť jednoduchšie, ako si myslíte.

Aké kvety prinášajú šťastie a prosperitu?
Foto: snímka obrazovky shutterstock/Netrun78

Dnes už je všeobecne známe, že šťastie potrebuje malú pomoc. Ak teda snívate o bohatstve a honosnom živote, začnite sa obklopovať predmetmi, ktoré priťahujú šťastie a peniaze. Zvyčajne investujeme do amuletov alebo kameňov pre prosperitu, ale existuje skupina zdanlivo obyčajných predmetov, ktoré majú podobný účinok. Nezabudnite však nasledujúce opisy brať s odstupom a so štipkou humoru.

Aké kvety prinášajú šťastie a prosperitu? Možno ich máte v kvetináčoch

Niektoré rastliny majú symbolický význam a spájajú sa s pozitívnym vplyvom na naše financie. Nielenže zdobia priestor svojím estetickým vzhľadom, ale navyše môžu pomôcť nášmu šťastiu. Jednou z takýchto kvetín je lopatkovec, ktorý pri pestovaní v pokojnej atmosfére môže do vášho domova prilákať prosperitu. Treba si však na neho dávať pozor, pretože akákoľvek hádka v jeho spoločnosti tento proces zvráti.

Pivonky symbolizujú bohatstvo, vznešenosť, prosperitu a šťastie.
Foto: shutterstock/Anastasiia Malinich

Počuli ste niekedy o rastline s názvom peniažtek? Ako už názov napovedá, má veľa spoločného s prosperitou. Svoje meno dostala podľa listov v tvare mince a je zodpovedná za prilákanie peňazí do domácnosti. Ak máte dobrú ruku na orchidey, odvďačia sa vám nielen finančnou prosperitou. Tieto kvety, ktoré sa spájajú s luxusom, sú aj symbolom plodnosti a lásky. V čínskej kultúre sa „kráľ kvetov“ nazýva pivonka. Tradične symbolizuje bohatstvo, vznešenosť, prosperitu a šťastie. Existuje dôvod, prečo ich nevesty majú vo svojich kyticiach počas svadby.

Čo priťahuje peniaze domov? Tradíciám sa oplatí veriť

Každá krajina má svoje vlastné tradície týkajúce sa predmetov, ktoré prinášajú šťastie. Vďaka tomu, že ide o hlboko zakorenené povery, sú v modernej kultúre stále veľmi živé. V slovenských domácnostiach môžeme nájsť mnoho predmetov, ktoré majú zlepšiť finančnú situáciu ich hostiteľov. Podkova zavesená nad dverami má nielen prinášať šťastie a bohatstvo, ale aj chrániť domácnosť pred zlými duchmi.

Existuje tiež tradícia, že po každých Vianociach si do peňaženky vložíte šupiny z vianočného kapra. Verí sa, že tento krok zabezpečí bohatstvo na nasledujúci rok. Ak sa sťahujete, nezabudnite mince vložiť pod rohožku pred dverami. Zabezpečíte si tak prosperitu a šťastie na novom mieste.

Podkova zavesená nad dverami má nielen prinášať šťastie a bohatstvo, ale aj chrániť domácnosť pred zlými duchmi.
Foto: shutterstock/Nikolai Lan

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Postavte si na parapet stromček šťastia. Priťahuje peniaze, ale najzvláštnejšie je, čo robí v noci

Strom šťastia sa zasype novými kvetmi. Musíte však pamätať na toto

The post Pomôžte svojmu šťastiu a umiestnite tieto rastliny na parapet. Budete sa kúpať v luxuse appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie