Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Popadané strechy či strhnuté stromy. Hasiči museli v Košickom kraji viackrát zasahovať

Hasiči v Košickom kraji počas sobotňajšieho popoludnia zaznamenali doposiaľ päť výjazdov v súvislosti s nepriaznivým počasím, respektíve prietržou mračien. Uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Košiciach Jozef Bálint s tým, že išlo o popadané stromy a strhnutú strechu v obci Iňačovce v Michalovskom okrese. Obec Senné eviduje strhnutú strechu aj vyvalený […]
Menej ako 1 min. min.

Hasiči v Košickom kraji počas sobotňajšieho popoludnia zaznamenali doposiaľ päť výjazdov v súvislosti s nepriaznivým počasím, respektíve prietržou mračien.

Uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Košiciach Jozef Bálint s tým, že išlo o popadané stromy a strhnutú strechu v obci Iňačovce v Michalovskom okrese. Obec Senné eviduje strhnutú strechu aj vyvalený stĺp elektrického vedenia.

“Výjazdy hasičov sa v štyroch prípadoch týkali popadaných stromov. Zvyšnú časť strechy rodinného domu v Iňačovciach, ktorú strhlo vplyvom búrky, hasiči pomohli dať dole a výjazd ukončili,” spresnil Bálint.

Strechu rodinného domu strhlo aj v obci Senné v Michalovskom okrese. Potvrdil to starosta Marcel Nemčík.

“Strechu sa podarilo dať naspäť a ukotvujeme ju. Odstraňujeme aj spadnutý strom a spadol tiež elektrický stĺp, čiže nemáme elektrinu,” doplnil.

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie