Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Poprad: AUTOBUSOVÉ PRÍSTREŠKY MHD SÚ DOČASNE UZATVORENÉ Napriek tomu, že mesto Poprad nie je vlastníkom a ani správcom autobusových prístreškov MHD, primátor A…

❌ AUTOBUSOVÉ PRÍSTREŠKY MHD SÚ DOČASNE UZATVORENÉ ❌ 🔺 Napriek tomu, že mesto Poprad nie je vlastníkom a ani správcom autobusových prístreškov MHD, primátor Anton Danko požiadal riaditeľku technického oddelenia spoločnosti euroAWK o urýchlenú a zároveň dôkladnú technickú kontrolu autobusových prístreškov, aby sa vylúčila možnosť prípadného ďalšieho incidentu s roztrieštením strešného skla. Kontaktoval taktiež konateľa […]
Menej ako 1 min. min.

❌ AUTOBUSOVÉ PRÍSTREŠKY MHD SÚ DOČASNE UZATVORENÉ ❌

🔺 Napriek tomu, že mesto Poprad nie je vlastníkom a ani správcom autobusových prístreškov MHD, primátor Anton Danko požiadal riaditeľku technického oddelenia spoločnosti euroAWK o urýchlenú a zároveň dôkladnú technickú kontrolu autobusových prístreškov, aby sa vylúčila možnosť prípadného ďalšieho incidentu s roztrieštením strešného skla. Kontaktoval taktiež konateľa firmy mmcité sk s.r.o – výrobcu týchto prístreškov a zvolal predstaviteľov oboch týchto spoločností zodpovedných za stav prístreškov MHD na rokovanie do Popradu na stredu 19.6.2024.

🔺 „Kým sa celá záležitosť nevysvetlí a nenájdu technické riešenia do budúcna, tak nemôžeme nič riskovať. Preto som požiadal prevádzkovateľa všetkých 67 prístreškov o ich dočasné uzatvorenie. Ide predsa o bezpečnosť občanov mesta cestujúcich našou MHD, a to je u mňa na prvom mieste,“ povedal primátor Anton Danko.

⚠️ Je možné, že prístrešky budú uzatvorené aj niekoľko týždňov. Po ➡️19.6.2024 mesto oboznámi popradskú verejnosť s aktuálnym stavom a prijatými riešeniami vrátane časového horizontu opätovného sprístupnenia autobusových prístreškov cestujúcej verejnosti.







Zdroj: Mesto Poprad

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie