Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Poprad: OLYMPIÁDA SENIOROV POZNÁ SVOJHO VÍŤAZA Mesto Poprad zorganizovalo prostredníctvom svojho sociálneho odboru už III. ročník Olympiády pre seniorov. Od fe…

🏆 OLYMPIÁDA SENIOROV POZNÁ SVOJHO VÍŤAZA 🏆 🔹 Mesto Poprad zorganizovalo prostredníctvom svojho sociálneho odboru už III. ročník Olympiády pre seniorov. Od februára bola pre nich zdrojom športu a zábavy, kde si mohli zmerať svoje sily vo viacerých športových disciplínach ako napr. petang, minigolf, bedminton či bowling. Záverečná disciplína nordic walking už bude nesúťažná a […]
Menej ako 1 min. min.

🏆 OLYMPIÁDA SENIOROV POZNÁ SVOJHO VÍŤAZA 🏆

🔹 Mesto Poprad zorganizovalo prostredníctvom svojho sociálneho odboru už III. ročník Olympiády pre seniorov. Od februára bola pre nich zdrojom športu a zábavy, kde si mohli zmerať svoje sily vo viacerých športových disciplínach ako napr. petang, minigolf, bedminton či bowling. Záverečná disciplína nordic walking už bude nesúťažná a uskutoční sa v septembri.

🔹 Dnes sa v Dennom centre na sídlisku Juh konalo slávnostné vyhodnotenie. Absolútnym víťazom s najvyšším počtom nazbieraných bodov zo všetkých disciplín sa stalo práve 🥇DC Juh🥇, ktoré získalo Putovný pohár primátora mesta Poprad. Odovzdali mu ho zástupcovia minuloročného víťaza – DC Limba, ktoré skončilo tentokrát na 2. mieste. Dve 3. miesta si podelili DC Matejovce a DC Kresťanských seniorov. Jednotlivých súťaží sa zúčastnili nielen denné centrá, ale aj ďalšie seniorské organizácie, vrátane tých, ktoré pracujú s ťažko zdravotne znevýhodnenými členmi. Spolu išlo o 11 subjektov a cca 150 aktívne súťažiacich seniorov.

🔹 Všetky denné centrá dostali ako darček od mesta 300 eurovú poukážku na výletný autobus, ktorým môžu seniori vycestovať na rôzne zaujímavé miesta po Slovensku.

🔹 Mesto blahoželá nielen víťazom, ale i všetkým zúčastneným, ktorí vďaka športovej aktivite urobili niečo pre svoje zdravie !







Zdroj: Mesto Poprad

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie