Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Poprad: OSLAVY MDD V NAŠOM MESTE Takto to včera vyzeralo na Námestí sv. Egídia, kde všetky deti oslávili svoj sviatok. Mesto pre ne pripravilo pestrý program a…

🥳🤹🏻‍♀️ OSLAVY MDD V NAŠOM MESTE 🤹🏻‍♀️🥳 🎉 Takto to včera vyzeralo na Námestí sv. Egídia, kde všetky deti oslávili svoj sviatok. Mesto pre ne pripravilo pestrý program a detské tváre sa rozžiarili smiechom a radosťou. 🎉 Veľa zábavy, tanca a spevu priniesli nafukovacie atrakcie, interaktívne hry a súťaže v podaní animátorov z CVČ, či […]
Menej ako 1 min. min.

🥳🤹🏻‍♀️ OSLAVY MDD V NAŠOM MESTE 🤹🏻‍♀️🥳

🎉 Takto to včera vyzeralo na Námestí sv. Egídia, kde všetky deti oslávili svoj sviatok. Mesto pre ne pripravilo pestrý program a detské tváre sa rozžiarili smiechom a radosťou.

🎉 Veľa zábavy, tanca a spevu priniesli nafukovacie atrakcie, interaktívne hry a súťaže v podaní animátorov z CVČ, či vesmírna škola. Nechýbali ani účinkujúci – Ujo Ľubo, Usmievanka, Lesné víly na choduliach a maskoti v podobe známych rozprávkových postavičiek, s ktorými sa deťúrence mohli odfotiť.

🎉 Súčasťou programu bol aj Festival krojovaných bábik. Sprievod 11-tich detských folklórnych súborov mestom a ich vystúpenie na pódiu pútali pozornosť malých i veľkých.

🎉 Oslavy MDD v meste Poprad začali už v piatok popoludní podujatím Tatry ako liek na Kvetnici.







Zdroj: Mesto Poprad

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie