Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Poprad: UZAVRETIE LÁVKY NA ULICI 1.MÁJA Z dôvodu havarijného stavu lávky pre peších nachádzajúcej sa na povodnej strane mosta na ul. 1. mája, dôjde od 1⃣…

❌UZAVRETIE LÁVKY NA ULICI 1.MÁJA ❌ 🔺Z dôvodu havarijného stavu lávky pre peších nachádzajúcej sa na povodnej strane mosta na ul. 1. mája, dôjde od ➡️ 1️⃣8️⃣.6️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣k jej nevyhnutnej uzávierke. 🔺Na rekonštrukciu tejto lávky ako aj na rekonštrukciu mosta vrátane lávky na návodnej strane bolo v roku 2022 vydané stavebné povolenie a zároveň vyčlenené finančné […]
Menej ako 1 min. min.

❌UZAVRETIE LÁVKY NA ULICI 1.MÁJA ❌

🔺Z dôvodu havarijného stavu lávky pre peších nachádzajúcej sa na povodnej strane mosta na ul. 1. mája, dôjde od ➡️ 1️⃣8️⃣.6️⃣.2️⃣0️⃣2️⃣4️⃣k jej nevyhnutnej uzávierke.

🔺Na rekonštrukciu tejto lávky ako aj na rekonštrukciu mosta vrátane lávky na návodnej strane bolo v roku 2022 vydané stavebné povolenie a zároveň vyčlenené finančné prostriedky na realizáciu. Mesto Poprad už v roku 2022 vyhlásilo na rekonštrukciu mosta a lávok verejné obstarávanie, ktoré však bolo zmarené odstúpením úspešného uchádzača od podpisu zmluvy. Mesto Poprad bezodkladne vyhlásilo na danú rekonštrukciu nové verejné obstarávanie.

🔺Opakovanými námietkami toho istého uchádzača, ktorý v predošlej súťaži odstúpil od podpisu zmluvy (v jednom procese verejného obstarávania boli podané až štyri námietky toho istého uchádzača) sa však celý proces verejného obstarávania predĺžil.

🔺K rekonštrukcii mosta a lávok v súčasnosti nemožno pristúpiť, nakoľko daný uchádzač po jeho vylúčení z predmetného verejného obstarávania, ktorého oprávnenosť svojim rozhodnutím potvrdil aj Úrad pre verejné obstarávanie, podal na súd správnu žalobu proti rozhodnutiu Úradu pre verejné obstarávanie o jeho vylúčení z procesu verejného obstarávania.

⚠️ Za porozumenie ďakujeme a zatiaľ obyvateľom a návštevníkom mesta odporúčame využívať ➡️ lávku pre peších na návodnej strane, prípadne lávku pre peších na ul. Popradské nábrežie.

🚴🏼‍♂️ Cyklistom odporúčame využívať ➡️novú lávku pre cyklistov nachádzajúcu sa oproti Okresnému úradu Poprad.







Zdroj: Mesto Poprad

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie