Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Poprask kolem Nicki Minaj. Rapperku zadrželi kvůli drogám, video ze zatýkání zveřejnila

Americká rapperka původem z Trinidadu zveřejnila na sociálních sítích záběry z incidentu. Nizozemská policie agentuře AFP řekla, že zadržela jednačtyřicetiletou Američanku, odmítla ale potvrdit, že se jednalo o Nicki Minaj. „Nikdy nepotvrzujeme identitu zadržených, ale můžeme říct, že jsme zadrželi jednačtyřicetiletou ženu pro podezření z pokusu vyvézt měkké drogy do jiné země,“ což je zakázané, řekl mluvčí […]
Menej ako 1 min. min.

Americká rapperka původem z Trinidadu zveřejnila na sociálních sítích záběry z incidentu. Nizozemská policie agentuře AFP řekla, že zadržela jednačtyřicetiletou Američanku, odmítla ale potvrdit, že se jednalo o Nicki Minaj.

„Nikdy nepotvrzujeme identitu zadržených, ale můžeme říct, že jsme zadrželi jednačtyřicetiletou ženu pro podezření z pokusu vyvézt měkké drogy do jiné země,“ což je zakázané, řekl mluvčí policie Robert Kapel. Hudebnice podle něj dostala „přiměřenou pokutu“ a tím byl případ uzavřen.

ČTĚTE TAKÉ: S princeznou Kate to nevypadá dobře. Fanoušci ji na veřejnosti ještě hodně dlouho neuvidí

Zpěvačka vystoupila ve čtvrtek v hale Ziggo Dome v Amsterdamu. V současné době absolvuje světovém turné Pink Friday 2 World Tour na podporu svého posledního alba, které vyšlo koncem loňského roku, poznamenalo zpravodajství CNN. V sobotu 25. května večer měla vystoupit v britském Manchesteru, ale podle účtu koncertního místa Co-op Live na sociální síti X bylo vystoupení odloženo.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: S Pastrňákem si telefonuji, překvapila herečka Bohdalová. Chystá se vypravit na finále

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie