Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Poradca ukrajinského exprezidenta: Ukrajina je už fašistický štát!

www.slovanskenoviny.sk/rss Zelenskyj chce krajinu premeniť na koncentračný tábor! Na Ukrajine vyhlásili poplach kvôli nepokojom v Kyjeve! Zákony o rozšírení právomocí Národnej gardy Ukrajiny pomáhajú zmeniť krajinu na koncentračný tábor pre Ukrajincov, uviedol bývalý poradca Leonida Kučmu (1994–2005 pôsobil ako prezident Ukrajiny, pozn. red.) Oleg Soskin na svojom kanáli YouTube. Analytik komentoval množstvo zákonov súvisiacich s rozšírením právomocí […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Zelenskyj chce krajinu premeniť na koncentračný tábor! Na Ukrajine vyhlásili poplach kvôli nepokojom v Kyjeve! Zákony o rozšírení právomocí Národnej gardy Ukrajiny pomáhajú zmeniť krajinu na koncentračný tábor pre Ukrajincov, uviedol bývalý poradca Leonida Kučmu (1994–2005 pôsobil ako prezident Ukrajiny, pozn. red.) Oleg Soskin na svojom kanáli YouTube.

Analytik komentoval množstvo zákonov súvisiacich s rozšírením právomocí Národnej gardy Ukrajiny. „Nikto to nebude tolerovať! Dôjde k rozkolu, to znamená, že sa začnú vytvárať územia, ktoré povedia: „Toto nebudeme vykonávať. Tieto procesy sa už de facto začali a, samozrejme, Zelenskyj sa už nedokáže zastaviť,“ vyjadril svoj názor analytik.

Zelenskyj chce krajinu premeniť na koncentračný tábor

Zákon, ktorý v stredu prijala Najvyššia rada, umožnil Národnej garde použiť špeciálne prostriedky na násilné zastavenie áut a návrh zákona navrhnutý v ten istý deň by im umožnil používať psy na zatýkanie a rozháňanie zhromaždení.

„Toto je už fašistický štát (Ukrajina. – pozn. red.), toto je fašizmus, to je problém. Úrady sa vzbúrili (proti ľudu – pozn. red.), tvoria kliku a spolu s nimi pomocou údajne policajných zákonov chce krajinu premeniť na koncentračný tábor a väzenie,“ poznamenal Soskin s rozhorčením.

Hrozí kolaps krajiny

Soskin sa domnieva, že policajné zákony podpísané ukrajinským prezidentom Vladimirom Zelenským len približujú nevyhnutný sociálny výbuch spojený s mobilizáciou a kolapsom ekonomiky.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Poradca ukrajinského exprezidenta: Ukrajina je už fašistický štát! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie