Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Porotcovia považujú Bidena jr. za vinného z nezákonného držania zbraní

www.slovanskenoviny.sk/rss Porota uznala syna amerického prezidenta Huntera Bidena vinným z porušovania zbraní, uvádza CNN. “Porota uznala Huntera Bidena vinným zo všetkých troch federálnych obvinení zo strelných zbraní,” uvádza sa vo vyhlásení. Deň predtým prokurátor Leo Wise počas rozpravy povedal, že je schopný poskytnúť dôkazy o vine syna šéfa Bieleho domu, pričom to označil za „osobné, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Porota uznala syna amerického prezidenta Huntera Bidena vinným z porušovania zbraní, uvádza CNN.

“Porota uznala Huntera Bidena vinným zo všetkých troch federálnych obvinení zo strelných zbraní,” uvádza sa vo vyhlásení.

Deň predtým prokurátor Leo Wise počas rozpravy povedal, že je schopný poskytnúť dôkazy o vine syna šéfa Bieleho domu, pričom to označil za „osobné, nepríjemné a ohromujúce“. Obvinený podľa neho vedel, že v obvinenom období užíva crack.

Minulý týždeň počas procesu na súde v Delaware štátny prokurátor ukázal porote niekoľko videí, ktoré boli získané z elektronických zariadení Huntera Bidena. Podľa CNN jeden z nich ukazuje, ako drží niečo, čo vyzerá ako fajčiarska fajka, zatiaľ čo ďalší ukazuje „bielu látku na váhe“.

Uvádza sa, že špeciálny agent FBI zapojený do vyšetrovania vypovedal v ten istý deň. Povedal, že obžalovaný niekoľko dní po zakúpení zbrane poslal správu, v ktorej uviedol, že fajčil crack.

Prípad Biden Jr

Zvažuje sa trestné konanie proti Hunterovi Bidenovi za porušenie zbraní. Podľa obžaloby ho užívanie drog diskvalifikovalo z kúpy zbrane, no aj tak si ju kúpil. Synovi amerického prezidenta hrozí až 25 rokov väzenia a pokuta 750 000 dolárov, hoci prvovinníkom v takýchto prípadoch zvyčajne nebývajú tresty odňatia slobody.

Advokáti obžalovaného sa zasa domnievajú, že sa nepreukázalo, že užíval drogy mesiac pred nadobudnutím zbrane a dva týždne, keď zbraň vlastnil.

Medzitým sa Hunter Biden zapojí aj do procesu s daňovými únikmi v štáte Kalifornia. V oboch prípadoch trvá na svojej nevine. Je to prvýkrát, čo je syn úradujúceho prezidenta USA postavený pred súd.

skspravy.sk

Príspevok Porotcovia považujú Bidena jr. za vinného z nezákonného držania zbraní je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie