Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Porovnání studií z Dánska a České republiky opět potvrzuje různé účinky jednotlivých šarží

Porovnávala se nejen různá data ze studií injekcí Pfizer z obou zemí, ale opět jsou zde ve hře ony rozdílné šarže, jejichž existencí nadále mainstream popírá. S Dánskem jsme měli společných 9 šarží – a právě ty se porovnávaly. Zajímavé je, že smrtící šarže byly distribuovány jen v malém množství, zatímco ty méně škodlivé byly […]
Menej ako 1 min. min.

Porovnávala se nejen různá data ze studií injekcí Pfizer z obou zemí, ale opět jsou zde ve hře ony rozdílné šarže, jejichž existencí nadále mainstream popírá. S Dánskem jsme měli společných 9 šarží – a právě ty se porovnávaly.

Zajímavé je, že smrtící šarže byly distribuovány jen v malém množství, zatímco ty méně škodlivé byly podávány většímu počtu lidí. To už ostatně v minulosti zjistily podobné studie z USA.

Tento fakt ovšem potvrzuje, že výrobci či distributoři věděli, co podávají a měli strach, že větší počet lahviček v případě těch nejhorších šarží by zbytečně vyvolal otázky.

Je celkem logické, že pokud by netušili, že různé šarže mají různé účinky, pak by se všechny šarže distribuovaly v podobném množství.

Vědci se zaměřili na počet vedlejších účinků Covidových injekcí z různých šarží v Dánsku. Jedná se o téměř 11 milionů dávek vakcíny Pfizer, které byly podány přibližně 4 milionům Dánů.

Bylo zjištěno, že některé šarže způsobují mnohem více vedlejších účinků než jiné. Šarže, které způsobují relativně mnoho vedlejších účinků, obsahovaly méně dávek.

Vědci nyní porovnali data z Dánska s Českou republikou a zjistili pozoruhodné podobnosti.

„Páni, to je téměř nezvratný důkaz, že nadměrná úmrtnost má souvislost s očkováním,“ poznamenává holandský statistik Herman Steigstra, který se již tři roky zabývá porovnáváním různých údajů, které se týkají genových injekcí.

„V Dánsku a České republice bylo 9 šarží identických. Nyní můžeme porovnat, jak často jsou nežádoucí účinky hlášeny v obou zemích. A hádejte co? Je zde silná korelace mezi těmito dvěma čísly. Reklamace se totiž týkají stejného čísla šarže,“ vysvětluje Steigstra.

Poukazuje na to, že jak v Dánsku tak v České republice existují šarže, které nezpůsobují žádné vedlejší účinky, a šarže, které způsobují mnoho vedlejších účinků v obou zemích.

Steigstra k tomu poznamenává: „Takže stejné šarže mají v obou zemích stejný účinek, což je velmi pozoruhodné.“

„Páni! Náš znepokojivý výzkum se opakoval,“ říká lékařka Vibeke Manniche na X. Dánská studie, na které se podílela, ukazuje, že šarže Pfizer lze seskupit z hlediska škodlivosti.

Některé šarže způsobily extrémně vysoký počet vedlejších účinků, zatímco jiné šarže nezpůsobily vůbec žádné vedlejší účinky.

Němečtí vědci na základě této studie dospěli k závěru, že významná část šarží vakcíny Pfizer zavedených v EU se zdá být placebem.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie