Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Posilňuje vlasy lepšie ako keratín. Pridajte dve polievkové lyžice do vody a rozdiel uvidíte voľným okom

15.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dmitrij Ivanov). Ako posilniť vlasy doma? Ukázalo sa, že na to nepotrebujete drahé salónne procedúry ani špecializovanú kozmetiku. Zistite lacné spôsoby, ako mať krásne a lesklé vlasy. Jablčný ocot – posilňuje vlasy lepšie ako keratín.Foto: shutterstock/Dmitrij Ivanov Stav našich vlasov sa môže z rôznych dôvodov zhoršiť. Niekedy je to […]
2 min.

15.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Dmitrij Ivanov).

Ako posilniť vlasy doma? Ukázalo sa, že na to nepotrebujete drahé salónne procedúry ani špecializovanú kozmetiku. Zistite lacné spôsoby, ako mať krásne a lesklé vlasy.

Jablčný ocot – posilňuje vlasy lepšie ako keratín.
Foto: shutterstock/Dmitrij Ivanov

Stav našich vlasov sa môže z rôznych dôvodov zhoršiť. Niekedy je to spôsobené zlou výživou, nedostatkom špecifických vitamínov alebo aj takou banalitou, ako je počasie. Každý z nás sníva o nádherných, lesklých a zdravých vlasoch, preto vám prinášame návod, ako jednoducho a doma zlepšiť stav našich vlasov.

Čo najviac posilňuje vlasy? Tento produkt máte v kuchyni

Nemusíte míňať kopec peňazí na vlasové kúry u kaderníka. Stačí, ak sa vyberiete do kuchyne po jablčný ocot. Obsahuje mnoho výživných hodnôt vrátane: železa, draslíka, horčíka, kyseliny mliečnej a vitamínov A, B a C. Vďaka nim budú vaše vlasy oveľa hladšie, vyživené a silnejšie. Ako si pripraviť posilňujúcu zmes z jablčného octu?

Pripravte si 500 ml vody a nalejte do nej dve polievkové lyžice jablčného octu;

Umyte si vlasy šampónom, opláchnite vodou a potom pramene zalejte pripravenou zmesou;

Po 2 minútach dôkladne opláchnite vlažnou vodou a použite svoj obľúbený kondicionér.

Uvedené ošetrenie sa môže aplikovať maximálne raz týždenne, v priemere každé 2-3 umývania vlasov. Ak máte doma fľaštičku s rozprašovačom, môžete do nej naliať zmes a uľahčiť si tak aplikáciu na vlasy.

Účinná je aj maska zo žĺtkov a olivového oleja.
Foto: shutterstock/srisakorn wonglakorn

Maska na slabé a tenké vlasy. Nestojí takmer nič, ale dokáže zázraky

Ak náhodou nemáte doma jablčný ocot, žiadny problém. Rovnako účinná je aj maska zo žĺtkov a olivového oleja. Ako ju vyrobiť? Do misky rozbijeme dva žĺtky a pridáme k nim dve polievkové lyžice olivového oleja. Potom celú zmes vyšľahajte vidličkou tak, aby sa ingrediencie dobre spojili. Výslednú masku naneste na umyté vlasy, zabaľte ich do fólie a počkajte 15 minút. Po uplynutí tohto času výrobok zmyte vlažnou vodou a potom použite svoj obľúbený kondicionér. Túto kúru opakujte raz týždenne a uvidíte, že vaše vlasy budú zdravšie, lesklejšie a silnejšie.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Namiesto pridania do čaju si ho naneste na pokožku. Upokojí zápaly a pupienky za 15 minút

Snívate o vlasoch ako z rozprávky? Na tieto kroky počas leta nezabúdajte!

The post Posilňuje vlasy lepšie ako keratín. Pridajte dve polievkové lyžice do vody a rozdiel uvidíte voľným okom appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie