Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Potvrdené – Ukrajinských zajatcov na palube IL-76 zostrelil Patriot

www.slovanskenoviny.sk/rss Expertíza potvrdila, že Il-76 so zajatcami ukrajinských ozbrojených síl bol zostrelený z komplexu Patriot. Treba dodať, že Patriot je systém, vyrábaný v USA a na Ukrajine ho obsluhujú Američania, alebo inštruktori NATO. Informuje web svpressa.ru. Expertíza potvrdila, že Il-76 s ukrajinskými zajatcami zostrelili 24. januára pri Belgorode ukrajinské ozbrojené sily z komplexu Patriot. Informovala o […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Expertíza potvrdila, že Il-76 so zajatcami ukrajinských ozbrojených síl bol zostrelený z komplexu Patriot. Treba dodať, že Patriot je systém, vyrábaný v USA a na Ukrajine ho obsluhujú Američania, alebo inštruktori NATO. Informuje web svpressa.ru.

Expertíza potvrdila, že Il-76 s ukrajinskými zajatcami zostrelili 24. januára pri Belgorode ukrajinské ozbrojené sily z komplexu Patriot. Informovala o tom oficiálna zástupkyňa Vyšetrovacieho výboru Ruska Svetlana Petrenko. Pomýliť si tento typ lietadla v ére, keď z vesmíru rozoznáme nápis na škatuľke zápaliek, položenej na zemi, s akýmkoľvek bojovým strojom, či už stíhačom, stíhacím bombardérom, alebo bombardovací lietadlom, je absolútne nemožné. Posúďte sami:

Ide o hornopošník so stabilizátorom, umiestneným na vrchole smerovky a štyrmi podvesenými motormi, je to iba farebne iná verzia civilného stroja.

Zistilo sa

V čase útoku bolo lietadlo v technicky bezchybnom stave, čo potvrdzuje aj dekódovanie údajov z letového zapisovača. Na mieste havárie boli nájdené fragmenty puzdier a mechanizmov s označením „PATRIOT“. Ničivý prvok rakety bol aj v tele jednej z obetí.

Výsledky komplexných výbušnín potvrdili, že tieto úlomky sú súčasťou dvoch protilietadlových riadených striel amerického komplexu Patriot.

Analýza videozáznamov z externých sledovacích kamier potvrdila, že lietadlo bolo zasiahnuté

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Potvrdené – Ukrajinských zajatcov na palube IL-76 zostrelil Patriot je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie