Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Potvrzeno: Bill Gates se musí 18. září dostavit k holandskému soudu

V Holandsku pokračuje proces, ve kterém jsou souzeni jak holandští politici, kteří zaváděli Covidovou diktaturu a nutili lidem experimentální genové injekce (a to včetně budoucího šéfa NATO Rutteho), tak zástupci z řad takzvaných „odborníků,“ médií, ale i covidových zločinců ze zahraničí. K nim patří zejména šéf Pfizeru Albert Bourla a nechvalně známý globální zločinec – […]
Menej ako 1 min. min.

V Holandsku pokračuje proces, ve kterém jsou souzeni jak holandští politici, kteří zaváděli Covidovou diktaturu a nutili lidem experimentální genové injekce (a to včetně budoucího šéfa NATO Rutteho), tak zástupci z řad takzvaných „odborníků,“ médií, ale i covidových zločinců ze zahraničí.

K nim patří zejména šéf Pfizeru Albert Bourla a nechvalně známý globální zločinec – a podle mnoha důkazů i jeden z realizátorů celého covidového podvodu – Bill Gates.

Právě oba zmínění si nejprve odmítali převzít předvolání k soudu a posléze se odmítli účastnit soudních stání. Již jen samotné doručení žaloby  a předvolání bylo v případě obou uvedených Američanů velmi problematické.

Počítá se s tím, že celý soudní proces, který začal na podzim 2023, se může táhnout i dva roky nebo déle.

Právníci zahájili řízení ve věci samé proti mnoha vedoucím představitelům vlády a institucím přidruženým k vládě kvůli škodám způsobeným vakcínami proti Covidu. Známá zpravodajská média o tom samozřejmě zarytě mlčí.

Podle žalobců žalovaní jednali úmyslně protiprávně, když je uvedli v omyl tím, že úmyslně poskytli nepravdivé informace o injekcích proti COVID-19.

Jedním z obžalovaných je Bill Gates. Snaží se vyhnout meritornímu řízení před soudem v Leeuwardenu tím, že tvrdí, že nizozemský soud není příslušný o něm rozhodnout.

Od posledního zpravodaje nadace Recht Oprecht došlo k novému a důležitému vývoji v řízeních zahájených proti Billu Gatesovi.

V řízení o předběžném opatření okresní soud v Leeuwardenu rozhodl, že veřejné slyšení se bude konat 18. září. Tohoto řízení se Gates musí osobně zúčastnit.

„Všechny důležité informace a fakta, které demaskují falešně vytvořenou „preferovanou realitu,“ jsou cenzurovány a zamlčovány mainstreamem a dokonce i mnoha alternativními médii,“ poznamenává Recht Oprecht.

„Příchod pana Billa Gatese k soudu v Leeuwardenu v probíhajícím řízení ve věci samé by měl být velkou zprávou pro upřímná a nezávislá média. Nic však nemůže být dále od pravdy.

Média informují hlavně o tématech, která důvěřivé lidi rozdělují a poštvávají proti sobě. Nejnovějším celosvětovým příkladem je dnes nepřátelství mezi obyvatelstvem poháněné zločineckými organizacemi.

Nadace Recht Oprecht se odmítá podvolit této ďábelské hře rozděl a panuj…“

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie